Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Моментот кога навивачите на Реал и Барса се расправаат кој тим оминал полошо во полуфиналето и според тоа да определат кој е подобар тим како тоа да е некој критериум :LOL:

ГЕРМАНСКО СИЛОВАЊЕ!

Ни Рон Џереми и Џена Џејмисон не можат да снимат ваков порнич у два дела.

Баерн е машинерија, и игра фудбал, ама вистински фудбал.

Мене барем многу ми се напраи ќеф што ги нема Реал и Барса во финале.

За финале им честитав на фановите на Баерн уште после првиот натпревар, нема збор се знаеше дека се сигурен патник за Вембли.
Освен тоа и на Камп Ноу покажаа колку се силни а пред се гладни за трофеи. Ако успеат да освојат тројна круна, тогаш Пеп ќе има огромен притисок за успех.

Финалето ќе биде ептен интересно!

Газење.

Не сакав да пишам по првиот наптревар за да не ги одземам скорз шансите на Барса, ама факт е дека Арсенап беше најблизу да го елиминира Баерн, според мене новиот европски шампион, без оглед на квалитетите на Борусија, тешко некој ќе ја сопре оваа машина сега.

Како шо и ветив, го цитирам мислењево и ве чекам вас, фановите на барселона, да кажите шо мислите сега моментално, реал - дортмунд конечен 4-3, барса - баерн конечен 0:7 ! ДУПАНКИ И ЕБАНКИ ДО БЕСКРАЈ, СИЛОВАНИ НА СРЕД КАМП НОУ !

Јас мислам дека Ла Лига + полуфинале ЛШ и КДР е 10 пати подобра сезона од вашата. Фалачаопријатно.

Ремунтада :pos::pos::pos::pos::pos::vozbud:

Ова е историја народе.Барса беше надиграна со вкупен резултат 7-0.

Да се знае кој,што е!

Филе брат,прими сочуство и од мене,немој да плачеш и да кубеш коси следната година се враќате појаки :D

Јас мислам дека Ла Лига + полуфинале ЛШ и КДР е 10 пати подобра сезона од вашата. Фалачаопријатно.
КДР? Копа Дел Реј?
Јас колку што знам Реал игра финале на КДР.

ЕКСКЛУЗИВНО: " Со бомбастични 120 милиони евра Реал ќе го бара Пике како новиот шпиц во тимот ! "

Пер, жити тебе, немој. Онака, немој. Прифати си пораз и фала чао пријатно.

Како шо и ветив, го цитирам мислењево и ве чекам вас, фановите на барселона, да кажите шо мислите сега моментално, реал - дортмунд конечен 4-3, барса - баерн конечен 0:7 ! ДУПАНКИ И ЕБАНКИ ДО БЕСКРАЈ, СИЛОВАНИ НА СРЕД КАМП НОУ !
И

Ова као лани, инавивачите на Реал и оние на Барса пресреќни и во двете полуфиналиња си се радуваа си се дереа, задоволни на крајот си спијат мирно итн итн :). Изгледа вака ви се исплати повеќе него ли да има ел класико финале :P

Нема што, секоја чест за германците е вака се игра фудбал, ама прав фудбал да се напаѓа и на предност и да се дотолчи противникот а не да се калкулира. Мислам дека ќе гледаме едно доста интересно и возбудливо финале со многу голови и секако Дортмунд да триумфира :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom