Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна ми е напрајн така, имам доста апликации али тие што ги знајв за симнујне не се активни поќе. Со која апликација може скриншот да се прајт, знаеш? Ова 7.8. добро дојде малце освежи телефончево.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1316199

Ова ми работи перфект

Може ли некој да ми објасни како да го дисконектирам интернетот од телефонот и да користам само wi-fi ?

Дефинитивно најјака реклама од Мајкрософт последниве неколку години. Му ја редам и во Андроид и во Ејпл темата :pos:

Windows phone 8 не работи преку Zune, едноставно го приклучуваш преку usb кабел и функционира како усб стикче. Имаш фолдер ringtones па стави си таму колку сакаш mp3-ки и веќе ги имаш да ги поставиш како рингтон. Плус можеш да ставаш било какви фајлови и да го користиш телефонот како преносна меморија.
А за да го препознава како усб стикче треба некој посебен драјвер ? кај мене го препознава како камера и кога ја отварам има фолдери но нема имиња на нив и неможеш ништо да префрлаш..

Како можам да направам листа на контакти, ама на неа да ми се само контактите што сум ги меморирал со телефонски броеви, а не да ми се мешаат со тие од маил или фб?

Како можам да направам листа на контакти, ама на неа да ми се само контактите што сум ги меморирал со телефонски броеви, а не да ми се мешаат со тие од маил или фб?

People - ... - settings - filter my contacts и исклучи ги оние од фб и слично

Утре ќе пуштиме бета тест на игра што ја почнавме на WOWZAPP хакатонот во Скопје. Доколку има заинтересирани за тестирање, пратете ПП :)

Како сте задоволни од оперативниов? Имам во план да земам нов телефон, ама ме заинтересира и Виндоус.

Главно нешто што ме интересира е зошто сте го одбрале пред Андроид? После нека има некои плусови, минуси од ваше лично искуство.

А да, и као стои со избор на апликации?

Како сте задоволни од оперативниов? Имам во план да земам нов телефон, ама ме заинтересира и Виндоус.

Главно нешто што ме интересира е зошто сте го одбрале пред Андроид? После нека има некои плусови, минуси од ваше лично искуство.

А да, и као стои со избор на апликации?

Јас го одбрав пред Андроид од неколку причини

1. Не треба да дадеш 30 000 за телефон за да работи супер брзо и подмачкано
  2. Нема да добиваш никакви грешки при работа и такви нот респондинг глупости
  3. Уникатен е, неможеш да го костумизираш колку андроид, но сепак сум гледал луди луди работи напревани во поглед на хоме скреенот.
Апликации има 140 000 мислам моментално, сите големи имиња се тука, освен Инстаграм кој ќе биде тука кај и да е. Барем мене се што ми треба има во маркетот.

Јас го одбрав пред Андроид од неколку причини

1. Не треба да дадеш 30 000 за телефон за да работи супер брзо и подмачкано
  2. Нема да добиваш никакви грешки при работа и такви нот респондинг глупости
  3. Уникатен е, неможеш да го костумизираш колку андроид, но сепак сум гледал луди луди работи напревани во поглед на хоме скреенот.
Апликации има 140 000 мислам моментално, сите големи имиња се тука, освен Инстаграм кој ќе биде тука кај и да е. Барем мене се што ми треба има во маркетот.

Баш така..Мене многу ми се свиѓа затоа што е модерен. Кога ја ставив Windows 8-цата одма се заљубив у неа :D

New-Foursquare-App-Windows-Phone-620x518.jpg

Новиот foursquare достапен на маркетот.
--- надополнето: 7 мај 2013 во 18:46 ---
А и официјалната јутуб доби голем апдејт

http://www.windowsphone.com/en-us/s...9e?appid=dcbb1ac6-a89a-df11-a490-00237de2db9e

New-Foursquare-App-Windows-Phone-620x518.jpg

Новиот foursquare достапен на маркетот.
--- надополнето: 7 мај 2013 во 18:46 ---
А и официјалната јутуб доби голем апдејт

http://www.windowsphone.com/en-us/s...9e?appid=dcbb1ac6-a89a-df11-a490-00237de2db9e
Зошто кога ја оклучувам оваа јутуб апликацијата ме префрлува на m.youtube.com ? треба да е така или?

Зошто кога ја оклучувам оваа јутуб апликацијата ме префрлува на m.youtube.com ? треба да е така или?

Тоа беше старата апликација новава не е така. Не ти е сеупте дојдена за апдејт. Кај и да е ќе биде во сите региони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom