Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сања бе Сања :mad: нервите ми ги скина, шо ти бидна бе човече едно ??????

Штета, и тоа РВК ни скина 2 бода.....
Имаше одлични шутеви Санти али Де Геа ѕверче денес....
Најслаба алка дефинитвно ни беше Сања, сите други фантастични во одбрана.
Го поштуем Артета, али би сакал да се земе нешто летово на таа позиција, ако може џбунот од евертон ќе биде топ али знам дека е научна фантастика.
Окс ај малце време имаше, ќе му простам, али слаб откога влезе.
Џек освен едната убава акција што ја имаше претивок.
Росицки солидно, али ич ја нема тоа левата, една од малкуте мани што ги има. Кога има шанса да ја збибери со лева, ја пука фелширана со десна....
Денес за мене МОТМ е Ремзи, ептен ме радува да го гледам во старо светло.
Не сакав да одберам од одбрана некој дека сите ми беа топ.
Тоа е дечки, идеме сега на последните 3 натпревари да земеме максимум поени.
Лига шампиони без Арсенал ти е ко женска без цицки :D

Ќе се согласите сите дека Ремзи е најнапреднат играч сезонава, не можам веќе лошо збор да кажам за не го.
А Росицки мора да добива што е можно повеќе шанса (ако е здрав нормално). Овој играч е многу вреден и многу интелигентен, мора да ја заврши кариерата во Арсенал.

АХ КПР испаѓаат, ајмо по Реми а? :свиркам:

Ќе се согласите сите дека Ремзи е најнапреднат играч сезонава, не можам веќе лошо збор да кажам за не го.
А Росицки мора да добива што е можно повеќе шанса (ако е здрав нормално). Овој играч е многу вреден и многу интелигентен, мора да ја заврши кариерата во Арсенал.
Да речиме мислам дека му ја најдоа позицијата многу подобро се снаога во дефанзивниот дел.
Сања нека го пуштат на лето оваа сезона некако се гледа дека пага неговиот квалитет.
А и Венгер малце ме изнервира шо не го извади не му одеше воопшто а ако не се лажам можеше и црвен да лапне(не видов точно сменував програма во моментот овој коментаторот така го чув) кога Ферги со скапаниците Рединг го извади Рафаел во 30 минута не гледам зошто Венгер не го смена на Сања.

Да речиме мислам дека му ја најдоа позицијата многу подобро се снаога во дефанзивниот дел.
Сања нека го пуштат на лето оваа сезона некако се гледа дека пага неговиот квалитет.
А и Венгер малце ме изнервира шо не го извади не му одеше воопшто а ако не се лажам можеше и црвен да лапне(не видов точно сменував програма во моментот овој коментаторот така го чув) кога Ферги со скапаниците Рединг го извади Рафаел во 30 минута не гледам зошто Венгер не го смена на Сања.

Ја истото го помислив, ако беше Фергусон немаше шанси Сања да го почне второто полувреме и одма ми текна на тој момент со Рафаел.

И Челзи и Тотенхем имаат една утакмица помалце од нас, а Челзи се пред нас и така. Тотенхем со победа иди пред нас. Доколку еден од нив изгуби во меѓусебниот или пак изиграат нерешено, се е во наши раце. Како ? Ако ние победиме на 3те други меча ние играме во ЛШ. Значи, да сумираме никој не треба да гледаме, само од нас си зависи и од нашите резултати. Ако пак киксниме, дури и нерешено тогаш крај за ЛШ за наредната сезона за нас. А кај Виган и немаме баш добри резултати, знаеме шо копачи се.

Ако више фалиме некого, треба и некој да исплукаме, а според мене кандидатот за таа позиција денес беше Подолски. Освен тој еден шут што го имаше негде крај на прво полувреме, ја не видов нешто да направи. Цело време беше незаинтересиран, не трчаше ич, не беше сконцентриран исто ко на тренинг да е...

Комплетно се согласувам.

Штета, и тоа РВК ни скина 2 бода.....

Робин ван курва? :D
--- надополнето: 28 април 2013 во 21:38 ---

Јас па друго заклучив од сезонава, Кош е подобар дефанзивец од Вермален, посебно кога ќе почнат да го играат регуларно. Ептен згреши Венгер со Вермален за капитен ептен.

МОТМ за мене денес Кош, одличен беше
--- надополнето: 28 април 2013 во 21:40 ---

Си го видел Венгер да напраи измена пред 70та минута освен ако не е поради повреда?
--- надополнето: 28 април 2013 во 21:41 ---
Ја истото го помислив, ако беше Фергусон немаше шанси Сања да го почне второто полувреме и одма ми текна на тој момент со Рафаел.

И со Клеверли на првата утакмица, Ферги го извади, Венгер не го извади Вилшир и си попи црвен нашиот

on speaking to Van Persie afterwards…
He is in our dressing room at the moment. Because our food is better in our dressing room than in their dressing room! People who play together for five, six years [get on with each other]. They fight, I think our defenders didn't make life easy for him at all, we played with great commitment. I feel our two central defenders played very well.
Старчево ни е лудо по малку :D

Одамна е познат фактот дека Косиелни е подобар играч од Вермален, и не само од него, еден од најдобрите дефанзивци во лигата е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom