- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Сања бе Сања
нервите ми ги скина, шо ти бидна бе човече едно ??????

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да речиме мислам дека му ја најдоа позицијата многу подобро се снаога во дефанзивниот дел.Ќе се согласите сите дека Ремзи е најнапреднат играч сезонава, не можам веќе лошо збор да кажам за не го.
А Росицки мора да добива што е можно повеќе шанса (ако е здрав нормално). Овој играч е многу вреден и многу интелигентен, мора да ја заврши кариерата во Арсенал.
Да речиме мислам дека му ја најдоа позицијата многу подобро се снаога во дефанзивниот дел.
Сања нека го пуштат на лето оваа сезона некако се гледа дека пага неговиот квалитет.
А и Венгер малце ме изнервира шо не го извади не му одеше воопшто а ако не се лажам можеше и црвен да лапне(не видов точно сменував програма во моментот овој коментаторот така го чув) кога Ферги со скапаниците Рединг го извади Рафаел во 30 минута не гледам зошто Венгер не го смена на Сања.
за малку ќе отидеше и пред утакмицатаhttp://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-on-the-match-and-van-persie
Се заебава овој Венгер или стварно РВП отишол во соблекувалната на Арсенал после утакмицата?!
Комплетно се согласувам.Ќе се согласите сите дека Ремзи е најнапреднат играч сезонава, не можам веќе лошо збор да кажам за не го.
А Росицки мора да добива што е можно повеќе шанса (ако е здрав нормално). Овој играч е многу вреден и многу интелигентен, мора да ја заврши кариерата во Арсенал.
Штета, и тоа РВК ни скина 2 бода.....
Ќе се согласите сите дека Ремзи е најнапреднат играч сезонава, не можам веќе лошо збор да кажам за не го.
Да речиме мислам дека му ја најдоа позицијата многу подобро се снаога во дефанзивниот дел.
Сања нека го пуштат на лето оваа сезона некако се гледа дека пага неговиот квалитет.
А и Венгер малце ме изнервира шо не го извади не му одеше воопшто а ако не се лажам можеше и црвен да лапне(не видов точно сменував програма во моментот овој коментаторот така го чув) кога Ферги со скапаниците Рединг го извади Рафаел во 30 минута не гледам зошто Венгер не го смена на Сања.
Ја истото го помислив, ако беше Фергусон немаше шанси Сања да го почне второто полувреме и одма ми текна на тој момент со Рафаел.
Старчево ни е лудо по малкуon speaking to Van Persie afterwards…
He is in our dressing room at the moment. Because our food is better in our dressing room than in their dressing room! People who play together for five, six years [get on with each other]. They fight, I think our defenders didn't make life easy for him at all, we played with great commitment. I feel our two central defenders played very well.