The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Сајлас го сака лекот, за да ја уништи другата страна ( умрените) и да ја врати жената шо ја сака, за да бидат заедно.

Опа Твајлајт стајл....

936774_505050979542437_1657668731_n.jpg

Значи ова ми беше нешто најјако во последнава епизода.

Која од лепојките затрудне и од кого?
Сериозно сакаш да те спојлнам? :)
Мислам океј го објаснија малку од малку, ама сепак глупаво е.

Сериозно сакаш да те спојлнам? :)
Мислам океј го објаснија малку од малку, ама сепак глупаво е.
Стварно де. :)
И онака не ги гледам редовно, нит па ми се интересни. Али сепак сакам да знам што се дешава :)

Стварно де. :)
И онака не ги гледам редовно, нит па ми се интересни. Али сепак сакам да знам што се дешава :)
Хејли од Клаус.
Ја објаснија демек бил роден врколак он, а дека преку магија станал вампир, ама сепак некако мутаво е, вампир си е вампир :)

Престанав да ги гледам во континуитет, ама од време на време знам да ѕирнам по нешто, и тука да навратам. Се надевав дека серијата нема да премине во досадна шпанско-турска серија, ама со "трудна сум -врколак ли е вампир ли е и emotions off/on, good Elena/bad Elena, Стефан ли е Дејмонд ли е " муабети, значи стварно....

Ако ја остаат бони да умре, не ја глеам серијава појче.

Ја изгледа некој последната епизода, претеруваат со оваа заплеткувањата, веќе не се знае кој е жив, кој е умрет, кој е вистински а кој е двојник.

И ама веќе од овој Џереми сто пати умре сто пати се врати.

ја изгледав сезоната едвај некако... толку од мене... може уште 10 сезони да направат ако сакаат не ме интересира како ќе заврши... да видиме сега ТБ дали ќе се оправат...

:pos::pos:
Абе порано се знаеше кој е жив, а кој е мртов. Кој е двојник, а кој не. Кој е вампир, а кој е човек. Ова сега е хаос!
А да и најбитното - единственото добро што беше во серијава го убивте, Бони ја отепаа бре, БОНИ:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom