Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.919
- Поени од реакции
- 89.901
Фала Богу нема многу вакви сендвичари кај мене во населба (или можеби ја не би пробала никогаш од кај нив) па не купувам.
Е сега заебаваш, и тоа поштено

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала Богу нема многу вакви сендвичари кај мене во населба (или можеби ја не би пробала никогаш од кај нив) па не купувам.
Еднаш месечно се случува да купам хамбургер и тоа претежно од Вили.
Е сега, дали нешто зафркнале со месото, којзнае што бутаат во него уствари, последните двапати кога јадев, желудникот пола ден после тоа ме болеше ко да сум изела пет хамбургери, а не еден.
Се изнервирав и више не планирам од сендвичари да купувам.
Ја у Вили не јадам веќе 2 години, последниот пат ме скина стомак една недела.Еднаш месечно се случува да купам хамбургер и тоа претежно од Вили.
Е сега, дали нешто зафркнале со месото, којзнае што бутаат во него уствари, последните двапати кога јадев, желудникот пола ден после тоа ме болеше ко да сум изела пет хамбургери, а не еден.
Се изнервирав и више не планирам од сендвичари да купувам.
Венето Сити мол.Ми фали место кај што има добра сланина да ставиш во бургерот.
Слободно прифаќам предлог за некој екстремно добар бургер низ Скопје, без разлика која населба.
Ројал бургер,имаш во ново лисиче и дебар маало.У Вили не се припарува одамна.
Мене ако ме праша некој, па баш и нема некоја сендвичара со добри хамбургери.
7 едино не ме разочарале и покрај тоа што од таму јадам еднаш у 2-3 години.
Miami Bistro е интересно манџа-бургерче, со спржен зеленчук внатре.
Ми фали место кај што има добра сланина да ставиш во бургерот.
Слободно прифаќам предлог за некој екстремно добар бургер низ Скопје, без разлика која населба.
Во таа редица кај сите се исти, а да бидам искрен не сум сретнал во Автокоманда добро место за хамбургер.К-15 ?
Во таа редица кај сите се исти, а да бидам искрен не сум сретнал во Автокоманда добро место за хамбургер.
Јас би кажал, не само што не им е лоша скарата, туку им е одлична. Една од поубавите плескавици што ги имам јадено во Скопјево и низ толку години го нема сменето вкусот и квалитетот.Можеби на автобуската кај Алкалоид? (последната сендвичара)
Без помфрит, но скарата не им е лоша.
Не сум јaдел тaму, вo Дoјрaнa ми се дoпaднa скaрaтa, нo не знaм дaли прaвaт сендвичи или нa килo, јaс вo рестoрaнoт имaм прoбaнo.Можеби на автобуската кај Алкалоид? (последната сендвичара)
Без помфрит, но скарата не им е лоша.