MajMyH
EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
- Член од
- 11 септември 2011
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 2.256
Абе убо то, ама да не ми дојдат после браќата со мерцедесо и да ми го сечатЈас знам дека се ебаваат и пред мажачка![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе убо то, ама да не ми дојдат после браќата со мерцедесо и да ми го сечатЈас знам дека се ебаваат и пред мажачка![]()
Абе убо то, ама да не ми дојдат после браќата со мерцедесо и да ми го сечат![]()
Ако идам на предавања не значи по дефолт дека сум гиик и бубалца, баш напротив, само мене ми е проблем времето. Неможам да запознаам некоја, а без работа нема пари.Тешко, секс обично немаат такви ко тебе. Клецкаат мангупи, кои не одат на предавања, немаат работа и пушат цигари и на забранети места. Дај отказ или батаали школо и ќе се истуриш од еб.ње!
jas 18 ona 14(no taa mi rece deka saka da dozna e koj e toj od tajniot profil) :S Sto da pravam!!!!!!Немој да си и кажал дека ти си тој што направил таен профил, ептем незрел ќе испаднеш ... таен профил
А по колку години имате ако не е тајна ?
Мој совет, гледај запозни и бркни некоја таму каде што го поминуваш времето на факс и работа . Веројатно имаш колешки, не сте сите пендраци. Затоа што жени не се бркаат само во слободно време, туку секаде каде што се движиш факс, школо, работа,тренинг и тн.Ако идам на предавања не значи по дефолт дека сум гиик и бубалца, баш напротив, само мене ми е проблем времето. Неможам да запознаам некоја, а без работа нема пари.
jas 18 ona 14(no taa mi rece deka saka da dozna e koj e toj od tajniot profil) :S Sto da pravam!!!!!!
Батали таа работа друже. 4 години разлика покасно не е многу, ама на тие години е. Ти си полнолетен, она уште основно јеботе.
Хахаха е многу "убаво" го учиш... ти од лично искуство да не си зборуваш?Тешко, секс обично немаат такви ко тебе. Клецкаат мангупи, кои не одат на предавања, немаат работа и пушат цигари и на забранети места. Дај отказ или батаали школо и ќе се истуриш од еб.ње!
Засакав едно девојче кое е помало од мене.Немам храброст да и кажам дека ја сакам.
Направив фб-Таен обожавател и пратив порака.Ме праша дали може да и кажам кој сум.
Ве молам дајте ми некој совет..Инаку ми е пријателка,се плашам дека можам да го расипам пријателството со незе ако и кажам дека ја сакам..
:/
Засакав едно девојче кое е помало од мене.Немам храброст да и кажам дека ја сакам.
Направив фб-Таен обожавател и пратив порака.Ме праша дали може да и кажам кој сум.
Ве молам дајте ми некој совет..Инаку ми е пријателка,се плашам дека можам да го расипам пријателството со незе ако и кажам дека ја сакам..
:/
шо граница е оваа на 16 години, ова се заебаваш или вистина постои некаде како граница?Видете се во живо и залапај ја. Дури отпосле кажи ѝ дека ти си тајниот обожавател.
Ако после тоа сака да си оди, оставија да си оди. Ако сака да останете заедно, можеби ќе треба да се запознаваш со нејзините родители, бидејќи сè уште е малолетна.
Колку што знам, граница за секс е 16 години. Спремен си да чекаш 2 години дури да ја секснеш?
DAВидете се во живо и залапај ја. Дури отпосле кажи ѝ дека ти си тајниот обожавател.
Ако после тоа сака да си оди, оставија да си оди. Ако сака да останете заедно, можеби ќе треба да се запознаваш со нејзините родители, бидејќи сè уште е малолетна.
Колку што знам, граница за секс е 16 години. Спремен си да чекаш 2 години дури да ја секснеш?
Леле бе Крусер, ептен манијачки совети даваш.Видете се во живо и залапај ја. Дури отпосле кажи ѝ дека ти си тајниот обожавател.