- Член од
- 8 февруари 2013
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 2
Се знаеме вејќе две години, колку да чекам?Nemoj da si pisnal cekaj ona da ti kaze, sekoas e taka![]()
![Несигурен :unsure: :unsure:](/styles/default/xenforo/smilies/unsure.png)
Се знаеме вејќе две години, колку да чекам?Nemoj da si pisnal cekaj ona da ti kaze, sekoas e taka![]()
Epa nisto togas, na godina dena trebalo da bidne neshoСе знаеме вејќе две години, колку да чекам?![]()
Некој и чекална отворилEpa nisto togas, na godina dena trebalo da bidne neshoama vidi vaka koj ceka ke doceka ne gubi nadez
![]()
Засакав едно девојче кое е помало од мене.Немам храброст да и кажам дека ја сакам.
Направив фб-Таен обожавател и пратив порака.Ме праша дали може да и кажам кој сум.
Ве молам дајте ми некој совет..Инаку ми е пријателка,се плашам дека можам да го расипам пријателството со незе ако и кажам дека ја сакам..
:/
Немој да си и кажал дека ти си тој што направил таен профил, ептем незрел ќе испаднеш ... таен профилЗасакав едно девојче кое е помало од мене.Немам храброст да и кажам дека ја сакам.
Направив фб-Таен обожавател и пратив порака.Ме праша дали може да и кажам кој сум.
Ве молам дајте ми некој совет..Инаку ми е пријателка,се плашам дека можам да го расипам пријателството со незе ако и кажам дека ја сакам..
:/
Точно, а јас до пред некое време мислев дека надвор од телото веднаш умираат сперматозоидите...Спермата преживува и до еден час надвор од телото на атмосферата
тоа ли правите вие......цццццццццццццццц......срам да ви е......Точно, а јас до пред некое време мислев дека надвор од телото веднаш умираат сперматозоидите...
--- надополнето: 20 април 2013 во 02:23 ---
А дали може да се забремени од извалкани прсти со сперма ставени внатре... ?
Ако прелета некое до кај шо му е местото, постои веројатност да ДА.Точно, а јас до пред некое време мислев дека надвор од телото веднаш умираат сперматозоидите...
--- надополнето: 20 април 2013 во 02:23 ---
А дали може да се забремени од извалкани прсти со сперма ставени внатре... ?
Хахахаа баш така.Ако прелета некое до кај шо му е местото, постои веројатност да ДА.
Зато друг пат прстите на друго место, па нека мрчат ко на сликава.
![]()
Тешко, секс обично немаат такви ко тебе. Клецкаат мангупи, кои не одат на предавања, немаат работа и пушат цигари и на забранети места. Дај отказ или батаали школо и ќе се истуриш од еб.ње!Што кога се нема време за бркање девојка. Јас од сабајле сум на предавање после тоа на работа до касно вечер, слободно време речиси немам ич. Кај и како да брканам некоја без многу тупење ( зш немам време), а да доведе до секс ?
Што бидна, Мр. Роси? И пушти ли јазик?aj ke probam utre ke izledam i ke vi kazam![]()
Му го има гризнатоШто бидна, Мр. Роси? И пушти ли јазик?![]()