Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
22 ноември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
32
Абе убо то, ама да не ми дојдат после браќата со мерцедесо и да ми го сечат :vozbud:

SE EBAT KAKO FOKI,NENASITNI SE.IMAM NEKOLKU BIZNIS PARTNERI ALBANCI I TURCI SO KOI SUM PRAVEL MNOGU PATI MUABET I ISTOTO MI GO KAZAA DEKA SE CEPAT SAMO KAJ NIV TOA E MALCE PO U DISKRECIJA ZA RAZLIKA OD KAJ NASIVE PICENCA.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
Тешко, секс обично немаат такви ко тебе. Клецкаат мангупи, кои не одат на предавања, немаат работа и пушат цигари и на забранети места. Дај отказ или батаали школо и ќе се истуриш од еб.ње!
Ако идам на предавања не значи по дефолт дека сум гиик и бубалца, баш напротив, само мене ми е проблем времето. Неможам да запознаам некоја, а без работа нема пари.

Член од
8 февруари 2013
Мислења
23
Поени од реакции
2
Немој да си и кажал дека ти си тој што направил таен профил, ептем незрел ќе испаднеш ... таен профил :facepalm:
А по колку години имате ако не е тајна ?
jas 18 ona 14(no taa mi rece deka saka da dozna e koj e toj od tajniot profil) :S Sto da pravam!!!!!!

N

NikolaMKD91

Гостин
Ако идам на предавања не значи по дефолт дека сум гиик и бубалца, баш напротив, само мене ми е проблем времето. Неможам да запознаам некоја, а без работа нема пари.
Мој совет, гледај запозни и бркни некоја таму каде што го поминуваш времето на факс и работа . Веројатно имаш колешки, не сте сите пендраци. Затоа што жени не се бркаат само во слободно време, туку секаде каде што се движиш факс, школо, работа,тренинг и тн.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.041
jas 18 ona 14(no taa mi rece deka saka da dozna e koj e toj od tajniot profil) :S Sto da pravam!!!!!!
Батали таа работа друже. 4 години разлика покасно не е многу, ама на тие години е. Ти си полнолетен, она уште основно јеботе.

D

dirty angel

Гостин
Тешко, секс обично немаат такви ко тебе. Клецкаат мангупи, кои не одат на предавања, немаат работа и пушат цигари и на забранети места. Дај отказ или батаали школо и ќе се истуриш од еб.ње!
Хахаха е многу "убаво" го учиш... ти од лично искуство да не си зборуваш? o_O

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Засакав едно девојче кое е помало од мене.Немам храброст да и кажам дека ја сакам.
Направив фб-Таен обожавател и пратив порака.Ме праша дали може да и кажам кој сум.
Ве молам дајте ми некој совет..Инаку ми е пријателка,се плашам дека можам да го расипам пријателството со незе ако и кажам дека ја сакам..
:/
Ако почекаш уште некоја година, ќе се омажи девојчето :pos:
Каков таен профил бе не ми се верува?! Голем си за такви работи не се киксај не се резили. Тоа го прават децата од 5то одделение.
Договори искачање, воведи ја во некој муабет и ситуација што ќе ти помогне да ја смуваш. Или пак директно смувај ја без збор при првото доближување кога ќе искочите. Да осети треба дека излегла со право машко а не со scared boy :D
Ако ја знаеш 2 години како што викаш, незнам што си чекал до сега буквално. Океј е да запознаеш некој и да ти се засвиѓа, али правило број 1 е да не чекаш предолго, ама и да не идеш пребрзо ако сакаш да го добиеш.
2 години е премногу долг период.

Инаку френдзоун мора да пиеш некогаш. Помири се со тоа. Поголемиот дел од нашиот пол вклучувајќи ме и мене, веќе попиле.
Ако пиеш френдзоун, ќе се зацрниш на некој период, ама ќе се опоравиш за некое време и ќе добиеш искуство + памет во глава + храброст.
И да ти се смеат (ако имаш трололо другари :D ), приклучи се на забавата и направи шега на твоја сметка.
Ќе осетиш колку ќе ти олесни кога ќе дознаеш на што сте со девојчето.
Неможе се да добиваш од прва. Ако сакаш некој искрено, одиш на се или ништо без размислувања и враќање назад.
Ако те копка дека ќе ја изгубиш како пријателка, значи не сакаш да ти биде девојка, туку другарка.

Или пробај си ја среќата, или заборави ја.
Ако осетиш дека нешто ти се приближува или дека сака да поминува време со тебе, пробај си ја среќата одма и ќе бидеш во ќар.
Ако ништо нема од горенаведеното, а ти си и близок пријател, пробај да ја збуниш малку и смувај ја без прашања без ништо при првото следно излагање и доближување.
Некогаш и контакт е потребен за да се разбудат чувствата и да проработи свеста :D

П.С. Не јади лук или кромид пред искачање и избриши го лажниот профил, за да не се заљуби девојчето во човек што не постои :pos:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Засакав едно девојче кое е помало од мене.Немам храброст да и кажам дека ја сакам.
Направив фб-Таен обожавател и пратив порака.Ме праша дали може да и кажам кој сум.
Ве молам дајте ми некој совет..Инаку ми е пријателка,се плашам дека можам да го расипам пријателството со незе ако и кажам дека ја сакам..
:/
Видете се во живо и залапај ја. Дури отпосле кажи ѝ дека ти си тајниот обожавател.

Ако после тоа сака да си оди, оставија да си оди. Ако сака да останете заедно, можеби ќе треба да се запознаваш со нејзините родители, бидејќи сè уште е малолетна.

Колку што знам, граница за секс е 16 години. Спремен си да чекаш 2 години дури да ја секснеш?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Видете се во живо и залапај ја. Дури отпосле кажи ѝ дека ти си тајниот обожавател.

Ако после тоа сака да си оди, оставија да си оди. Ако сака да останете заедно, можеби ќе треба да се запознаваш со нејзините родители, бидејќи сè уште е малолетна.

Колку што знам, граница за секс е 16 години. Спремен си да чекаш 2 години дури да ја секснеш?
шо граница е оваа на 16 години, ова се заебаваш или вистина постои некаде како граница?

Член од
8 февруари 2013
Мислења
23
Поени од реакции
2

DA

N

Nessa Alcarin

Гостин
Читајќи ве, ме заинтересира дечкото што не знаеше како да ја „залапа“ девојката... Совет, ако не си се лапал до сега и не знаеш како, подобро би било нежен бакнеж во уста прво. После таа ќе те води, ако не изедеш шамар мислам прво.
Е сега дада да ти каже вистински совет. Не треба да и скокнеш како гром од ведро небо. Ако муабетот оди накај интимен и нежен муабет, прво ќе ја гушнеш, па ќе се доближите со телата едно до друго, па прави и неколку минути муабет така гушнати, па после неколку минути као демек ќе и шепнеш нешто слатко и ќе ја бакнеш во образ, остани така после бакнежот, ако не се тргне, можеш да продолжиш кон усните, кога ќе стигнеш до усните, прво бакни ја нежно, ако ги отвори малце усните тогаш можеш да пробаш со јазик. Битен совет, измиј ги забите пред да излезеш, ако јадете нешто купи си орбит, ама дискретно касни го за да не те види.
Ако се тргне и не ти дозволи да ја бакнеш, но не бега од прегратката, смени го нешто муабетот... Не заборавај да и даваш комплименти, мислам за банални работи, ако се насмее, кажии дека слатко се смее, ама со заводлив поглед како во стил „леле што би ти направил на тоа усте“, ако каже нешто „паметно“ кажи и дека ти е мило што таа е една од малкуте девојчиња што размислува така паметно. Девојките сакаат споредби со други девојки, ама само ако нив ги фалиш.
--- надополнето: 21 април 2013 во 20:03 ---

Леле бе Крусер, ептен манијачки совети даваш. :P Како да ја залапа, бре одма? Ај стави се во улога на тоа девојче. 14 години, го гледаш пријателот/другарот и тој од никаде ти става јазик во уста. Јас да сум ќе го гризнам и ќе му мавнам колено у меѓуножјето. Не сме во романтичен филм, па овие работи да палат. Зошто е мала, нека почне да и обрнува малце повеќе внимание, ама да и даде на знаење дека му се допаѓа. Филмови од стилот, „кај си симпатијо“, „ако те закача некој лигуш кажи ми мене“, „никој не смее да го чепне ова срцуле“, кај и да ја види - голема гушка и бакнеж во образ, нека парадира пред неа со некоја женска, да се направи малце љубомора. :) И никако да признае дека е тој тајниот обожавател. Нека се прави фраерче малце.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Идев со една девојка 2 месеци , али вчера раскинавме по нејзина иницијатива . Се беше во ред ,ниту еднаш не сме се скарале , се до вчера кога се видовме и меѓу редови ми кажа дека готово е , најчудно ми беше што причините за раскинувањето немаше храброст да ми ги каже во лице туку на чат. Сме имале различен карактер ми посакува се најубаво во животот и не сме биле еден за друг, кога се разделивме не можев да земам воздух ... и денес го деактивирала профилот на фб.... wtf ?

Kajgana Shop

На врв Bottom