Засакав едно девојче кое е помало од мене.Немам храброст да и кажам дека ја сакам.
Направив фб-Таен обожавател и пратив порака.Ме праша дали може да и кажам кој сум.
Ве молам дајте ми некој совет..Инаку ми е пријателка,се плашам дека можам да го расипам пријателството со незе ако и кажам дека ја сакам..
:/
Ако почекаш уште некоја година, ќе се омажи девојчето
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Каков таен профил бе не ми се верува?! Голем си за такви работи не се киксај не се резили. Тоа го прават децата од 5то одделение.
Договори искачање, воведи ја во некој муабет и ситуација што ќе ти помогне да ја смуваш. Или пак директно смувај ја без збор при првото доближување кога ќе искочите. Да осети треба дека излегла со право машко а не со scared boy
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ако ја знаеш 2 години како што викаш, незнам што си чекал до сега буквално. Океј е да запознаеш некој и да ти се засвиѓа, али правило број 1 е да не чекаш предолго, ама и да не идеш пребрзо ако сакаш да го добиеш.
2 години е премногу долг период.
Инаку френдзоун мора да пиеш некогаш. Помири се со тоа. Поголемиот дел од нашиот пол вклучувајќи ме и мене, веќе попиле.
Ако пиеш френдзоун, ќе се зацрниш на некој период, ама ќе се опоравиш за некое време и ќе добиеш искуство + памет во глава + храброст.
И да ти се смеат (ако имаш трололо другари
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
), приклучи се на забавата и направи шега на твоја сметка.
Ќе осетиш колку ќе ти олесни кога ќе дознаеш на што сте со девојчето.
Неможе се да добиваш од прва. Ако сакаш некој искрено, одиш на се или ништо без размислувања и враќање назад.
Ако те копка дека ќе ја изгубиш како пријателка, значи не сакаш да ти биде девојка, туку другарка.
Или пробај си ја среќата, или заборави ја.
Ако осетиш дека нешто ти се приближува или дека сака да поминува време со тебе, пробај си ја среќата одма и ќе бидеш во ќар.
Ако ништо нема од горенаведеното, а ти си и близок пријател, пробај да ја збуниш малку и смувај ја без прашања без ништо при првото следно излагање и доближување.
Некогаш и контакт е потребен за да се разбудат чувствата и да проработи свеста
П.С. Не јади лук или кромид пред искачање и избриши го лажниот профил, за да не се заљуби девојчето во човек што не постои
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)