Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е можно..... играм како ќе биде постигнат 1 гол на фенербахче... Од пенал... И онај загуленион промаши пенал ......
Да ги ебам сите судии
само овој над мене не го ебам
жена му е тука
ех тебе ли ќе те заебавамне заебавај?![]()
Нишикори сестрата да ти ја ебам. Копиле гнасно смрдено, никогаш повеќе турнир да не заиграш. Фукушима да те озрачи и да неможиш рекет врака да фатиш уште еднаш.
Нишикори сестрата да ти ја ебам. Копиле гнасно смрдено, никогаш повеќе турнир да не заиграш. Фукушима да те озрачи и да неможиш рекет врака да фатиш уште еднаш.
Не знам за тебе али јас повеќе на тениси сум фаќал досега одколку на фудбал.другар олабај малце со тенисите..никој не видел пари од тениси..играјси фудбал ко чоек бидејќи тој е најферски спорт за кладење..ни кошарка ни ракомет ни тенис ни ништо
Тенис е 1325345435345345 пати подобро отколку фудбал. Местат како улави, човек не може крајот да им го најде. Мене лично тенис ми е многу померачки да играм.другар олабај малце со тенисите..никој не видел пари од тениси..играјси фудбал ко чоек бидејќи тој е најферски спорт за кладење..ни кошарка ни ракомет ни тенис ни ништо
Тенис е 1325345435345345 пати подобро отколку фудбал. Местат како улави, човек не може крајот да им го најде. Мене лично тенис ми е многу померачки да играм.