Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ја фаќам на едно Баерн 1 и на друго Баерн Т1 2+ и место како сите сингл на поголем улог да си ги играм, ставам помал улог а по уште една утакмица плус. На едната ме зезна Халифах ГГ на другата Тонбриџ х испадна а ја играв кец.

Која сум јас ретарда ова е невозможно. Значи, одам во Спорт Лајф со 500 денари во џеб со намера да ја играм Дортмунд 1 и 3+. Во меѓувреме се премислувам и наместо тоа во живо ја пуштам Стосур - Јанкович + на гемови, и нормално сум паднат. Абе од куров ми иде да си каснам. Наместо 2000 во +, сега 500 во минус.

A денес пак, сакав за 600 да ги играм
Монако 1 хенд.
Паире 1
и нормално, и за тоа се премислив наместо тоа за 100 денари изиграв 6 утакмици, од кои 5 влегоја и само Алмагро ме турна го имав 2 хенд. За 4700 Семејството да му го ебам

Јанкович курво една транвеститска ... Па и онаа швабската манекенка сеа ли најде даигра ко да е на коњски стероиди ... која лоша серија чоече се по една секој ебан ден ... вчера Нуелс 1x ме бута само :S

Лисицки ако и тргне може и Серена да ја испоти. Удира многу силни серви и удари и ако и влегуваат може да тепа било кого. Ама па ако влези во серија од грешки и да не погаѓа ништо, тогаш може 100 аути да мавне.

Не е можно..... играм како ќе биде постигнат 1 гол на фенербахче... Од пенал... И онај загуленион промаши пенал ......

Нишикори сестрата да ти ја ебам. Копиле гнасно смрдено, никогаш повеќе турнир да не заиграш. Фукушима да те озрачи и да неможиш рекет врака да фатиш уште еднаш.

Нишикори сестрата да ти ја ебам. Копиле гнасно смрдено, никогаш повеќе турнир да не заиграш. Фукушима да те озрачи и да неможиш рекет врака да фатиш уште еднаш.

другар олабај малце со тенисите..никој не видел пари од тениси..играјси фудбал ко чоек бидејќи тој е најферски спорт за кладење..ни кошарка ни ракомет ни тенис ни ништо

Затоа играј си 2 -3 тениси + / -

Повеќе коеф. и само среќа ти треба :)

другар олабај малце со тенисите..никој не видел пари од тениси..играјси фудбал ко чоек бидејќи тој е најферски спорт за кладење..ни кошарка ни ракомет ни тенис ни ништо
Не знам за тебе али јас повеќе на тениси сум фаќал досега одколку на фудбал.

Тенис е 1325345435345345 пати подобро отколку фудбал. Местат како улави, човек не може крајот да им го најде. Мене лично тенис ми е многу померачки да играм.

Тенис е 1325345435345345 пати подобро отколку фудбал. Местат како улави, човек не може крајот да им го најде. Мене лично тенис ми е многу померачки да играм.

ене тенис колку е добро да играш..Монако на бапка..1.25-35 коефициент да се тресиш за да погодиш..еден играч е ако се изнервира и да почни глупости да прај фрлајго ливчето..а фудбалот е тимска игра каде ако едната екипа е појака тогаш веројатноста да фатиш е поголема бидејќи сепак се работи за повеќе играчи а не за една будала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom