Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имат некој слушнато за Oxygen во Капиштец или Проксима 4 кај Рамстор?Само овие ми се во близина,ама ко сумливо малце ми изгледет :icon_lol:

Имат некој слушнато за Oxygen во Капиштец или Проксима 4 кај Рамстор?Само овие ми се во близина,ама ко сумливо малце ми изгледет :icon_lol:
Зашто сомнителни?
Оксиген е ОК теретана, член на ББФФМ, што значи дека работи по сите пишани законски регулативи во МК.

Зашто сомнителни?
Оксиген е ОК теретана, член на ББФФМ, што значи дека работи по сите пишани законски регулативи во МК.

Па барав на интернет страна нешто ништо неможев да најдам и плус немаше негде да прочитам задоволни муштерии ова она и си реков да прашам дан појдам во некое сумливо место.Шом е таква работава ќе појдам денојве(y)

Како е новата теретана Атанасовски у К.Вода? Глеам од слики е добра, ама од инструктори?

Зашто сомнителни?

Запознаен си колку пари е месечно во Oxygen?

Збор два за Фит?

Па барав на интернет страна нешто ништо неможев да најдам и плус немаше негде да прочитам задоволни муштерии ова она и си реков да прашам дан појдам во некое сумливо место.Шом е таква работава ќе појдам денојве(y)
Не сите имаат интернет страна. Но теретаната за која зборуваме има децениски стаж. Штом толку долго опстојува, сигурно има клиентела која е задоволна од нејзиното работење.
--- надополнето: 13 април 2013 во 11:42 ---
Запознаен си колку пари е месечно во Oxygen?
Понеделник точно ќе ти одговорам на ова прашање.

препорака за добра теретана во населба лисиче, ново лисиче, аеродром.....цени ?

Збор два за Фит?

Fit е одлична теретана име се што е потребно цените се за нијанса поголеми од мнозинството теретани ама па имаш во секое време 3 машки и една девојка тренер на располгање се разбира не за приватен тренинг туку за совет. Единствен проблем е што има многу позери и стана еден вид дискотека јас кога одев редовно.

Fit е одлична теретана име се што е потребно цените се за нијанса поголеми од мнозинството теретани ама па имаш во секое време 3 машки и една девојка тренер на располгање се разбира не за приватен тренинг туку за совет. Единствен проблем е што има многу позери и стана еден вид дискотека јас кога одев редовно.
fala drugar.

Ако целта ти е да изградиш тело треба да ги следиш инструкциите на луѓето.
Има гужва после 5 часот.
Ако сакаш да научиш вистински билдинг оди во некоја хардкор,ако сакаш да бидеш фит оди и почни не размислувај :)

Ако целта ти е да изградиш тело треба да ги следиш инструкциите на луѓето.
Има гужва после 5 часот.
Ако сакаш да научиш вистински билдинг оди во некоја хардкор,ако сакаш да бидеш фит оди и почни не размислувај :)
женско е >.>

женско е >.>
Така ми се претстави иначе имаш инстукторки,само како женско ако сакаш да бидеш фит ќе им речеш дека сакаш да вежбаш со слободни тежини а не на машини,зашто инвестираните пари и време ќе ти бидат за џабе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom