Зашто сомнителни?Имат некој слушнато за Oxygen во Капиштец или Проксима 4 кај Рамстор?Само овие ми се во близина,ама ко сумливо малце ми изгледет
Па барав на интернет страна нешто ништо неможев да најдам и плус немаше негде да прочитам задоволни муштерии ова она и си реков да прашам дан појдам во некое сумливо место.Шом е таква работава ќе појдам денојвеЗашто сомнителни?
Оксиген е ОК теретана, член на ББФФМ, што значи дека работи по сите пишани законски регулативи во МК.
Запознаен си колку пари е месечно во Oxygen?Зашто сомнителни?
Оксиген е ОК теретана, член на ББФФМ, што значи дека работи по сите пишани законски регулативи во МК.
Не сите имаат интернет страна. Но теретаната за која зборуваме има децениски стаж. Штом толку долго опстојува, сигурно има клиентела која е задоволна од нејзиното работење.Па барав на интернет страна нешто ништо неможев да најдам и плус немаше негде да прочитам задоволни муштерии ова она и си реков да прашам дан појдам во некое сумливо место.Шом е таква работава ќе појдам денојве
Понеделник точно ќе ти одговорам на ова прашање.Запознаен си колку пари е месечно во Oxygen?
Кај се наоѓа оваа теретана?Збор два за Фит?
Fit е одлична теретана име се што е потребно цените се за нијанса поголеми од мнозинството теретани ама па имаш во секое време 3 машки и една девојка тренер на располгање се разбира не за приватен тренинг туку за совет. Единствен проблем е што има многу позери и стана еден вид дискотека јас кога одев редовно.Збор два за Фит?
fala drugar.Fit е одлична теретана име се што е потребно цените се за нијанса поголеми од мнозинството теретани ама па имаш во секое време 3 машки и една девојка тренер на располгање се разбира не за приватен тренинг туку за совет. Единствен проблем е што има многу позери и стана еден вид дискотека јас кога одев редовно.
Ако целта ти е да изградиш тело треба да ги следиш инструкциите на луѓето.fala drugar.
женско е >.>Ако целта ти е да изградиш тело треба да ги следиш инструкциите на луѓето.
Има гужва после 5 часот.
Ако сакаш да научиш вистински билдинг оди во некоја хардкор,ако сакаш да бидеш фит оди и почни не размислувај
Така ми се претстави иначе имаш инстукторки,само како женско ако сакаш да бидеш фит ќе им речеш дека сакаш да вежбаш со слободни тежини а не на машини,зашто инвестираните пари и време ќе ти бидат за џабе...женско е >.>