Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Имат некој слушнато за Oxygen во Капиштец или Проксима 4 кај Рамстор?Само овие ми се во близина,ама ко сумливо малце ми изгледет :icon_lol:

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Имат некој слушнато за Oxygen во Капиштец или Проксима 4 кај Рамстор?Само овие ми се во близина,ама ко сумливо малце ми изгледет :icon_lol:
Зашто сомнителни?
Оксиген е ОК теретана, член на ББФФМ, што значи дека работи по сите пишани законски регулативи во МК.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Зашто сомнителни?
Оксиген е ОК теретана, член на ББФФМ, што значи дека работи по сите пишани законски регулативи во МК.
Па барав на интернет страна нешто ништо неможев да најдам и плус немаше негде да прочитам задоволни муштерии ова она и си реков да прашам дан појдам во некое сумливо место.Шом е таква работава ќе појдам денојве(y)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Како е новата теретана Атанасовски у К.Вода? Глеам од слики е добра, ама од инструктори?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Зашто сомнителни?
Запознаен си колку пари е месечно во Oxygen?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Збор два за Фит?

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Па барав на интернет страна нешто ништо неможев да најдам и плус немаше негде да прочитам задоволни муштерии ова она и си реков да прашам дан појдам во некое сумливо место.Шом е таква работава ќе појдам денојве(y)
Не сите имаат интернет страна. Но теретаната за која зборуваме има децениски стаж. Штом толку долго опстојува, сигурно има клиентела која е задоволна од нејзиното работење.
--- надополнето: 13 април 2013 во 11:42 ---
Запознаен си колку пари е месечно во Oxygen?
Понеделник точно ќе ти одговорам на ова прашање.

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
препорака за добра теретана во населба лисиче, ново лисиче, аеродром.....цени ?

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Збор два за Фит?
Fit е одлична теретана име се што е потребно цените се за нијанса поголеми од мнозинството теретани ама па имаш во секое време 3 машки и една девојка тренер на располгање се разбира не за приватен тренинг туку за совет. Единствен проблем е што има многу позери и стана еден вид дискотека јас кога одев редовно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Fit е одлична теретана име се што е потребно цените се за нијанса поголеми од мнозинството теретани ама па имаш во секое време 3 машки и една девојка тренер на располгање се разбира не за приватен тренинг туку за совет. Единствен проблем е што има многу позери и стана еден вид дискотека јас кога одев редовно.
fala drugar.

S

Stef Bachatero

Гостин
Ако целта ти е да изградиш тело треба да ги следиш инструкциите на луѓето.
Има гужва после 5 часот.
Ако сакаш да научиш вистински билдинг оди во некоја хардкор,ако сакаш да бидеш фит оди и почни не размислувај :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ако целта ти е да изградиш тело треба да ги следиш инструкциите на луѓето.
Има гужва после 5 часот.
Ако сакаш да научиш вистински билдинг оди во некоја хардкор,ако сакаш да бидеш фит оди и почни не размислувај :)
женско е >.>

S

Stef Bachatero

Гостин
женско е >.>
Така ми се претстави иначе имаш инстукторки,само како женско ако сакаш да бидеш фит ќе им речеш дека сакаш да вежбаш со слободни тежини а не на машини,зашто инвестираните пари и време ќе ти бидат за џабе...

Kajgana Shop

На врв Bottom