Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да е, јас ги направив медените „срца“. Фотографии подоцна![]()
Битен е вкусот, не форматаа зашто јас очекував у форма на срце да бидебар едно у форма на срце да исечаат пред сликање
![]()
вака преку пц коа ги гледам битна ми е формата и точкаБитен е вкусот, не формата
Вкусот е идентичен со медено срце, затоа се вика колачот така а не мора стриктно да се вадат форми на срце. Ама ако некој има такви калапчиња и желба да ги напраи нека стаи слика![]()
Епа напрај срциња, никој не ти брани. Сигурно ќе имаш некој гласвака преку пц коа ги гледам битна ми е формата и точка
верувам секој може и со нож да формира срце : )
првиот што ке го направи тоа има глас од мене
ај сега да ве видам![]()
Во кој број на тава го праеше? Уште тоа ми треба да знам па утре да ги засукам ракавите и да напраам нешто, со надеж дека ќе ми испадне нешто што би можело да се јаде, а не да иде од рерна у канта.Како и да е, јас ги направив медените „срца“. Фотографии подоцна![]()
не несакам да сметам у кујна ке си бидам уменЕпа напрај срциња, никој не ти брани. Сигурно ќе имаш некој глас![]()
Настрана гласањето, колку поефтина варијанта се и колку повкусна, бенефит плус од целава идеја.Не претерувајте со сликиве! Нема да знам за кого да гласам.![]()
Ете го и рецептот на форумот отворен во позадина, за неверниците!Браво Мац екстра ти излегол колачов, плус се познава машка рака дека е на сликата![]()