Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе мн голем гурман сум и многу сакам да готвам. Би ви се придружил на натпреваров , ама мајка ми не ми дава да се приближам до кујната мисли дека ке направам фијаско.![]()
20-30 минутиОлимпија колку време одприлика треба да се пече ова во рерна ? Веќе 10тина минути стои и абер нема од стврднување..
Супер ти излеглеБидна конечно, на лик не е нај нај ама барем ептне вкусна е. 2.5 чоколади, ораси мелени итн![]()
Верувам дека не боли декорацијата туку солењето на памет и сериот од некој кој не се ни потрудил да направи нешто воопшто.CafeDelMar бравооооооооооооооооооооооооооооо со формата си го заработи гласот од мене...иначе и те бива за декорирање
и за крај кажи им на другите дали болеше кога ги напраи у форма на срце
мрзи едни не креативни![]()
CafeDelMar бравооооооооооооооооооооооооооооо со формата си го заработи гласот од мене...иначе и те бива за декорирање
и за крај кажи им на другите дали болеше кога ги напраи у форма на срце
мрзи едни не креативни![]()
Прекрасно Кики,браво! Многу креативно!Еве го и моето медено „срце“. Намерно се цветчиња, поради малите гостинчиња.
Прегледај го приврзокот 62805
Прегледај го приврзокот 62806
Вака изгледа на крај, само што едното гостинче со прстето си зема од преливот и малце го размачка.
CafeDelMar има најубави срциња.![]()