- Член од
- 22 април 2013
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 8
Браво за тенисот,уште само Барса ми фали за добивка.Он: Koлшрајбер-Кузњецов 1 1.50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво за тенисот,уште само Барса ми фали за добивка.Он: Koлшрајбер-Кузњецов 1 1.50
Можеш и во спортлајф... Али многу низок коеф... не вреди точен резултат во спортлајф..може ли во копачка или спорт лајф да се игра точен резултат за ова штое вечер лш и каде да видам коеф?
да постои ама сигурно не е уплатен на таа сума што е на сликатаПрегледај го приврзокот 62656
Eве вистина тикетов постои
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1058-8113486-1077
Пробајте за ситно ако сакате.
Да де, искрено не знам дали е уплатено за 3300 или 330 или можит 33 денари, ама јас ќе ја пуштам за 50-100 денари да не ми е криво.да постои ама сигурно не е уплатен на таа сума што е на сликата
Може ова и со нерешено да се случиАко вечер Барса тепа, очекувајте неколку самоубиства до утре...
Ова на стари мајстор порака да не пушти па ти ја даде ова.Altrincham-Halifax GG3+ ; GG4+ ; 3,4,5,6,7+ i 1-2 последните 2 натпревари завршиле 7+, иначе меѓусебните дуели најчесто им се 1>2 значи ова е доста сигурно![]()
те следам со 1еДа де, искрено не знам дали е уплатено за 3300 или 330 или можит 33 денари, ама јас ќе ја пуштам за 50-100 денари да не ми е криво.
не, кој е тој? секој ден на резултати ги провервам скоро сите утакмици и ги одвојувам најинтереснитеОва на стари мајстор порака да не пушти па ти ја даде ова.![]()
![]()
Добро нема врска мислам и тој ја даде оваа утакмица па затоа. Инаку пуштуваш смс ти зима 60 денари и ти дава утакмица ЧД и мислам оваа ја даде. Инаку ке испратам Баерн ГГ и Оваа ГГ и 3+ за некој денар повеке. и ке ја пробам 1-2 и 7+те следам со 1е
--- надополнето: 23 април 2013 во 20:21 ---
не, кој е тој? секој ден на резултати ги провервам скоро сите утакмици и ги одвојувам најинтереснитемногу пати сум закачил добри.
еве и на Tombridge очекувам дека ке паднат 5+ голови
ма оваа пп гг пробај ја слободно, и не верувај мн на такви ствари.Добро нема врска мислам и тој ја даде оваа утакмица па затоа. Инаку пуштуваш смс ти зима 60 денари и ти дава утакмица ЧД и мислам оваа ја даде. Инаку ке испратам Баерн ГГ и Оваа ГГ и 3+ за некој денар повеке. и ке ја пробам 1-2 и 7+