Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Altrincham-Halifax GG3+ ; GG4+ ; 3,4,5,6,7+ i 1-2 последните 2 натпревари завршиле 7+, иначе меѓусебните дуели најчесто им се 1>2 значи ова е доста сигурно (y)

може ли во копачка или спорт лајф да се игра точен резултат за ова штое вечер лш и каде да видам коеф?
Можеш и во спортлајф... Али многу низок коеф... не вреди точен резултат во спортлајф..

Mozzart имаат највисоки...

Јас играм 3:1 @ 18
И 3:2 @ 27 :)

http://www.mozzartbet.com/#6401

Баерн-Барса 1 (али паднал коеф. на 2.15 :/ )

Here we go again

Bayern Barca 1&2+pp 4,75 @ Mozzart

Исто ќе врзам точен резултат со Дортмунд Реал се двоумам само како ризична ми е Дортмунд може секако да испадне, а Баерн ќе ја играм 2-0, 3-0 и 3-1 онака навивачки :D

да постои ама сигурно не е уплатен на таа сума што е на сликата
Да де, искрено не знам дали е уплатено за 3300 или 330 или можит 33 денари, ама јас ќе ја пуштам за 50-100 денари да не ми е криво.

Ако вечер Барса тепа, очекувајте неколку самоубиства до утре...

Altrincham-Halifax GG3+ ; GG4+ ; 3,4,5,6,7+ i 1-2 последните 2 натпревари завршиле 7+, иначе меѓусебните дуели најчесто им се 1>2 значи ова е доста сигурно (y)
Ова на стари мајстор порака да не пушти па ти ја даде ова. :) :P

Да де, искрено не знам дали е уплатено за 3300 или 330 или можит 33 денари, ама јас ќе ја пуштам за 50-100 денари да не ми е криво.
те следам со 1е (y)
--- надополнето: 23 април 2013 во 20:21 ---
Ова на стари мајстор порака да не пушти па ти ја даде ова. :) :P
не, кој е тој? секој ден на резултати ги провервам скоро сите утакмици и ги одвојувам најинтересните :) многу пати сум закачил добри.
еве и на Tombridge очекувам дека ке паднат 5+ голови

те следам со 1е (y)
--- надополнето: 23 април 2013 во 20:21 ---

не, кој е тој? секој ден на резултати ги провервам скоро сите утакмици и ги одвојувам најинтересните :) многу пати сум закачил добри.
еве и на Tombridge очекувам дека ке паднат 5+ голови
Добро нема врска мислам и тој ја даде оваа утакмица па затоа. Инаку пуштуваш смс ти зима 60 денари и ти дава утакмица ЧД и мислам оваа ја даде. Инаку ке испратам Баерн ГГ и Оваа ГГ и 3+ за некој денар повеке. и ке ја пробам 1-2 и 7+

Добро нема врска мислам и тој ја даде оваа утакмица па затоа. Инаку пуштуваш смс ти зима 60 денари и ти дава утакмица ЧД и мислам оваа ја даде. Инаку ке испратам Баерн ГГ и Оваа ГГ и 3+ за некој денар повеке. и ке ја пробам 1-2 и 7+
ма оваа пп гг пробај ја слободно, и не верувај мн на такви ствари.
еден братучед мој стално праќаше пораки за да му казажт утакмици али џабе, капакот беше коа плати 50 евра за утакмица 2-1 и ја лупна цела плата :/
покрај сувото и сировото гори нели така и јас го папав стапот али ипак не толку многу само го замолив да ми напраи услуга и више да не ми се јавува за такви ствари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom