J
Jonathan
Гостин
Што Роки па Роки бе, а кој му ја намести на тацна? Ебаве неблагодарните!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нека заврши што побрзо оваа мизерна сезона и очи да не им видам на Џонатан, Скелото, Силвестре, Киву, Переира, Мудингај, Станкович... и скоро цел тим!![]()
Другар, пази утре ко ќе идеш до продавница леб да си купиш да не те мавне некој џип (од тие најновите, најголемите, најскапите). Какви времиња дојдоа, ни до продавница не си безбеден да отидеш, затоа ти викам...Нека заврши што побрзо оваа мизерна сезона и очи да не им видам на Џонатан, Скелото, Силвестре, Киву, Переира, Мудингај, Станкович... и скоро цел тим!![]()
Другар, пази утре ко ќе идеш до продавница леб да си купиш да не те мавне некој џип (од тие најновите, најголемите, најскапите). Какви времиња дојдоа, ни до продавница не си безбеден да отидеш, затоа ти викам...

Немој Џони да те слушне, ке те искине. Затоа си ќутам у задње време, брао Џони му ја намести за мерак, Маикон гомна да јаде.
... еден е Џони! Ако е возачот на џипот Џонатан тогаш немам гајле
Шала настрана...ако останат Џони, Силви, Скели и за наредна сезона...
--- надополнето: 22 април 2013 во 14:38 ---
Маикон ова и да сака не може да го изведе... еден е Џони!
![]()
Молам?
Другар, колку те плаќа Мајкон за да ме оцрнуваш по форуми? Дај те молам, луѓето ќе помислат дека стварно не сум феноменален играч.

Санчез е веќе во филм си мисли дека станал звезда не се враќа во Италија, а и го земаа 40 мил и да го дадат за 30 тешко не се будали. Морати може да се излаже за 15 мил и некое дете од нивната школа. Нели нивните сите се "таленти" и вредат по 10-15 мил, или па да ви го дадат Бојан ако нашиве не го откупат.Нека го даат Ханда бе, за Санчез и Валдез .... или санчез и Адриано ..па да си го земеме Вивиано назад.
Ама управава наша е ГЛУПА ко кур, веројатно ќе го даат Ханда за Тељо и Монтоја и + ќе доплатат 10тина милиони дека нели, од БАРСА се ...а Гуарин гарант за под 10 го шиткаат.