NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па кој курац Тери шутира 3ка бе кога везе нема и шансите да погоди се сведени на 0.1 %. :mad:
Нека му ги скрши некој и нозете и рацете од кревет да не стане година дена.

Па кој курац Тери шутира 3ка бе кога везе нема и шансите да погоди се сведени на 0.1 %. :mad:
Нека му ги скрши некој и нозете и рацете од кревет да не стане година дена.
100 пати подобро Крафорд да ги има неговите минути!

Мело #MVP
Како и што напишав во темата за Њујорк дека очекувам Мело да ги торпедира, така и бидна
Иначе ѕверска одбрана во 4/4 каде што им дозволија да постигнат 8 коша на Бостон од кои 5 од слободни и една 3ка на Пирс + ги натераа да направат 8 грешки
Само да продолжат вака и во втората па после со 2-0 лесно се дише
#GONYK

За да се гледа бесплатно на НБА Броадбанд треба да се логираш и да внесеш и број на картичка и се тоа?

За да се гледа бесплатно на НБА Броадбанд треба да се логираш и да внесеш и број на картичка и се тоа?
Нз јас си го користам тој што си го направив зимата, тогаш беше така. Ако направиш не заборавај утре вечер да го прекинеш иначе ќе ти земат пари :) Гледајте ја Денвер - Голден Стејт, предобра утакмица уште на Кари да му тргне:/

Нз јас си го користам тој што си го направив зимата, тогаш беше така. Ако направиш не заборавај утре вечер да го прекинеш иначе ќе ти земат пари :) Гледајте ја Денвер - Голден Стејт, предобра утакмица уште на Кари да му тргне:/
Па порано мислам дека кога имаше триал период не ти бараа картичка..Знам дека гледав а никад не сум ни имал картичка, па и не сум ставил број, нормално :D
Заради тоа и ставиле, за да забораиш да го прекинеш и да те скинат едно 100 долари :icon_mrgr:
Инаку, гледам погоре некој ставил до балкан спортс нетворк. Препорачувам на сите што гледате на линкови, логирајте се таму и пуштајте од таму гледајте, господ да ве види. ХД има ми се чини за секоја утакмица.
Сега второ ке гледам таму Денвер, мислам дека ке има добра завршница :coffee:

Гледајте си на League Pass додека е без пари не се заебавајте со стримови. Ако си го исклучите навреме нема да имате никаков проблем, нема зошто да се плашите...

Зашто дрвово Кофус добива поголема минутажа од Меги? Иначе Милер :cuc:

браво Кари :tapp:

---

се извади :D

---

ццц како го помина лагано Милер... требаше фаул па Кари да ја решава...

Милеров втора младост, погоди се што шутна. Заслужена победа на Денвер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom