- Член од
- 11 април 2013
- Мислења
- 191
- Поени од реакции
- 122
Ne be toa neznaci posmatrac tie taka pravat pred svetot inace rusija i srbija sega protiv cel svet ke vojuvaat a NATO i EU ke se raspadne!Посматрач
Ne be toa neznaci posmatrac tie taka pravat pred svetot inace rusija i srbija sega protiv cel svet ke vojuvaat a NATO i EU ke se raspadne!Посматрач
Така како што си пишал навистина звучи смешно и невозможно.Да ја исклучиме Србија,која е појадна и од Македонија и кога ќе ги додадеме Кина,Бразил,Индија и уште неколку други жестоки противници на Американците ширум светот,кога ќе го земеме предвид како факт повторното јакнење на руската држава и последните случувања на глобалната геополитичка сцена,тогаш и не е нереално да се каже дека се гледа крајот на хегемонијата на САД.Ne be toa neznaci posmatrac tie taka pravat pred svetot inace rusija i srbija sega protiv cel svet ke vojuvaat a NATO i EU ke se raspadne!
More goltar amerikancite nemaat sojuznici? Ta ti se poseram vo logikata pa i da izgubi vlikanie usa pak ke se jaki toa nemora da znaci deka nema da postojat sto gradea dosega tie nemoze nitu rusija nitu kina za 100 god da unistat. I dosta ja tupis so "patriotski" muabetiТака како што си пишал навистина звучи смешно и невозможно.Да ја исклучиме Србија,која е појадна и од Македонија и кога ќе ги додадеме Кина,Бразил,Индија и уште неколку други жестоки противници на Американците ширум светот,кога ќе го земеме предвид како факт повторното јакнење на руската држава и последните случувања на глобалната геополитичка сцена,тогаш и не е нереално да се каже дека се гледа крајот на хегемонијата на САД.
a zs mu vikas goltar?More goltar amerikancite nemaat sojuznici? i
џамија кај секого у дворГо лапнаа и уште ќе бараат.
Него ако бидне ова (веројатно и ќе биде) што ќе бараат домашниве орки?
Ештон: Србија и Косово постигнаа договор
Големина на буквите
19.04.2013
На денешната десетта рунда од разговорите меѓу делегациите на Белград и на Приштина во Брисел, како што соопшти посредникот, шефицата на европската дипломатија Кетрин Ештон, бил постигнат договор. Таа им честиташе на двете делегации предводени од премиерите Ивица Дачиќ и Хашим Тачи за покажаната храброст.
--- надополнето: 19 април 2013 во 17:13 ---
џамија кај секого у двор
џамија наместо секоја црква
џамија у секоја фирма
и секако
џамија кај сите у кола
Факт е дека албанскиот национализам е доста силен во моментов и се наоѓа на својот врв,но истотака факт е дека кај нив постојат исламистички струи на кои не може туку-така да се одолее и остане имун.Види вака, скоро во сите постови збориш за исламизација.
Не викам дека не си во право, ама кај нас проблемот не е тој со исламот.
Реално, проблемот е со експанзионите апетити на шќиптарите.
Џамиите не би ми сметале толку ако се регулира тој грдиот што ги рока звучките, сепак, не сме ние следбениците на Хитлер,орките од запад се!