Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога спомнав Јуве мислев на цел тим таму што работеле, работат и ќе работат. Почнувајќи од Ањели па завршувајќи до чистачката

од толку можности за шупчење и понижувачка сезона на најголемиот душман уште аналната пенетрација од калчополи ве боли ... нејсе ќе се спуштам на ваше ниво, интересна ви е забелешката (посебно на фрустрираниве презервативчиња погоре чиј предмет на самозадоволување сее моџи, интер па после се друго поврзано со јувентус) ... особено за фанови што и после седум години се убедени дека морати го измислил калчополи и е крив за се што го снајде јувентус после тоа.

иначе честитки за фановите на рома.

Интерашиве повеќе се замараат со начинот на кој некои фанови тука се обидуваат да ги тролат него ли со вистинската ситуација во која клубот нивни се наоѓа.
Ова да не ви е некаков Мајнд гејм:icon_lol:

Заслужено оди надвор Интер. Не заслужи оваа сезона да дојде до чекор на било каков трофеј. Рома покажа дека од Интер е подобар тим. Иако е мала разликата на табелата, Рома кога ги освојуваше своите бодови, играше одлично. За разлика од тоа Интер и кога победуваше, знаеше да одигра доста лошо...
Шо збориш бе :pos: Од каде констатацијава објасни ми? Ти се потеше шупчето кога ве треснавме од земја среде Торино и кога ви дојдовме на два бода, а сеа ја начека ситуацијава па плукај по што стигнеш. Интер нема мизерна сезона, Интер има мизерна полусезона, т.е. од Декември навака се е катастрофа. Тука влијаеа доста фактори како на пример продажбата на Снајдер, повредата на Милито, повредите и на останатите клучни првотимци, купувањето на Индијанци како Скелото, лошата трансфер политика на Морати и пред се на шупакот Бранка итн.
Предмет на ремет сме не викам не, ужасно играат, ужасни се во секој поглед али кога реметиш прави го тоа како што треба а не со излитени фрази и трескање зелени.
И да, честито на фановите на Рома, апсолутено заслужен пролаз даље, со среќа во финалето. Лично јас не сакав Интер да влезе во финале, така ќе требаше пак да играме Лига Европа, ради ова смрдливо и гнасно натпреварување пола тим е сега повреден. Од следната сезона без Европа без додатни оптеретувања вторник, среда или четврток нека пробаат да изборат што подобар пласман на табелата, за титула многу тешко, не се средуваат преку ноќ работите.

Шинтер Мердаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!! Колку се очајни божеееее, мастурбирам моментално :drk: Да Многу ми е кејф, искомплексиран сум :pos:

Ко ќе ми текне дека овој Дестро е дете на Интер а овие кутриве еден напаѓач немаат :facepalm:

Многу лоша политика водат а сликава е уште полоша

529615_376682022450768_1306878768_n.jpg

:pos:

Ко ќе ми текне дека овој Дестро е дете на Интер а овие кутриве еден напаѓач немаат :facepalm:

529615_376682022450768_1306878768_n.jpg

:pos:
Муаааахахахахахахахха!! Ајде прави нов калчополи оти не ја бидува!!! :pos::pos::pos::pos:

Муаааахахахахахахахха!! Ајде прави нов калчополи оти не ја бидува!!! :pos::pos::pos::pos:
Не ми беше поентата да отварам нова калчополи дискусија :D

Него стварно пред отказ е Страмачиони?
Личеше на перспективен тренер ама го сјебаа од горе..

Бенитез или Гасперини ќе биде следниот избор?
Може да пробате и со Чиро Ферара XD

Абе и Роки играл во младинците на Јуве ама од секое дрво шупелка не бидува. Добро сега, има и такви на кои им е добар:pos:

Абе и Роки играл во младинците на Јуве ама од секое дрво шупелка не бидува. Добро сега, има и такви на кои им е добар:pos:
Се е тоа до амбициите :icon_lol:

Патем до крај на лигава на спортска може да се игра Интер да губи пошо очигледно не сакаат ЛЕ.

И овие од Рома се напраија педери пошо го набркаа Земан..за кладилница беше топ чоекот.

Шинтер Мердаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!! Колку се очајни божеееее, мастурбирам моментално :drk: Да Многу ми е кејф, искомплексиран сум :pos:

не бе не си ... никој не спомна комплекси, таман работа. Ти си глуп ... онака јувенташки ..јуве уно-таљавенто тре глуп.

не бе не си ... никој не спомна комплекси, таман работа. Ти си глуп ... онака јувенташки ..јуве уно-таљавенто тре глуп.
Пуши курац брале, подобро глуп одколку Шинтераш енивеј.

Па незнам што е чудно за Интер што се катастрофа кога тие само се вратија таму каде што припаѓаат од порано :D:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom