Чекич
Мајкл Оливер судиски боготац
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 4.001
- Поени од реакции
- 6.321
Кога спомнав Јуве мислев на цел тим таму што работеле, работат и ќе работат. Почнувајќи од Ањели па завршувајќи до чистачката
А Моџи?
од толку можности за шупчење и понижувачка сезона на најголемиот душман уште аналната пенетрација од калчополи ве боли ... нејсе ќе се спуштам на ваше ниво, интересна ви е забелешката (посебно на фрустрираниве презервативчиња погоре чиј предмет на самозадоволување сее моџи, интер па после се друго поврзано со јувентус) ... особено за фанови што и после седум години се убедени дека морати го измислил калчополи и е крив за се што го снајде јувентус после тоа.
иначе честитки за фановите на рома.
Од каде констатацијава објасни ми? Ти се потеше шупчето кога ве треснавме од земја среде Торино и кога ви дојдовме на два бода, а сеа ја начека ситуацијава па плукај по што стигнеш. Интер нема мизерна сезона, Интер има мизерна полусезона, т.е. од Декември навака се е катастрофа. Тука влијаеа доста фактори како на пример продажбата на Снајдер, повредата на Милито, повредите и на останатите клучни првотимци, купувањето на Индијанци како Скелото, лошата трансфер политика на Морати и пред се на шупакот Бранка итн.
Да Многу ми е кејф, искомплексиран сум