Game of Thrones

G

Geezer

Гостин
Вие си пишувате за актуелниве случувања, али темава е за сите, така што...

Ја изгледав во еден здив првата сезона. Задоволен сум во глобала. Ќе продолжам секако. Само ми е глупо што Нед го нема, се надевам дека некако ќе се издигне од пепелта и така таква е серијата :icon_lol:
Разочаран сум и од тоа што Дрого умре, ваљда... некако многу малку се покажа, голем борец, а безвезе да умре. Ја очекував во некоја битка или слично.
И кој кур не го утепаа Џејми, заб за заб. И така е бескорисен.
Тој пријателот од Роб, ми има многу гадна фаца и све мислам дека ќе направи некоја пиздарија, ќе го предаде и ќе има изговор демек ете, цело време ме одвојувавте, не ме рачунавте за свој, не е тоа мој дом, бла бла.
И на тоа копилето Џофри би му ги откорнал јајцата за една секунда, да го видам негде. Општо, не само поради ликот, актерот е гаден, антипатичен.

Одиме на втора, ама некако многу главни ликови и јаки ликови отидоа во првава сезона. Е во втора глеам нешто аждери, змејови, кур се тресе, тоа не ми се свиѓа, ама добро е.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Одиме на втора, ама некако многу главни ликови и јаки ликови отидоа во првава сезона. Е во втора глеам нешто аждери, змејови, кур се тресе, тоа не ми се свиѓа, ама добро е.
Нема главни ликови серијава, не е House или Dexter. Секој лик што се појавува е со причина и игра главна улога во големата слика. А за змејови и слично, жарнот на серијата е фантазија така да нека не те демотивира тоа бидеќи серијата е одлична и станува се подобра и подобра. :)

И совет од мене, не отварај тема дури не ги изгледаш сите епизоди до последната. Серијава е најинтересна доколку не знаеш ништо (за гледачите) или доколку ги имаш читано книгите па сакаш да видиш како ќе се одвива сето тоа.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
ајде некој ако сака што ја читал книгата на ПП да ми објасни што ке се деси на крајот од серијава, ја отупеа 2 епизода со забрзување ја гледав, а гледаат пари има и сеа ке ја отераат 200 епизоди цела серија.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Некако мислам дека Марџери или Санса ќе го средат Џофри. Што поскоро, тоа подобро.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
аха, ама затоа да ти го снема пуцвалот од ревенантс ќе пиштиш со капс :D
На кој до што му е работава. :icon_lol: И овде имам еден пуцвал за кој ако го снема ќе кренам узбуна. Оној од ревенантс барем мртов е, кај ќе бега, за Сноу треба да му ја мислам.:unsure:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
ајде некој ако сака што ја читал книгата на ПП да ми објасни што ке се деси на крајот од серијава, ја отупеа 2 епизода со забрзување ја гледав, а гледаат пари има и сеа ке ја отераат 200 епизоди цела серија.
Не се знае крајот уште, треба да има уште 2 книги што не се излезени уште.

Ако си ја гледал втора епизода со забрзување, ти препорачувам да престанеш да ја гледаш серијава и да прочиташ на Вики што се случуваа понатаму.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
И кој кур не го утепаа Џејми, заб за заб. И така е бескорисен.
Како бе бесконечно. Таа грешка ја направи Џофри кога го уби Нед. Многу повеќе му вредеше жив отколку мртов. Вака можат да им поставуваат услови на Ланистери.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Time traveling Greyjoys
--- надополнето: 12 април 2013 во 01:45 ---

плус имам и една „приватна“ фотка од неа, ама не ја ставам, ебаве гуштерољубците. :D
Пер, малолетна е..Тоа го сфатив откако ја најдов сликата...

Kajgana Shop

На врв Bottom