G
Geezer
Гостин
Вие си пишувате за актуелниве случувања, али темава е за сите, така што...
Ја изгледав во еден здив првата сезона. Задоволен сум во глобала. Ќе продолжам секако. Само ми е глупо што Нед го нема, се надевам дека некако ќе се издигне од пепелта и така таква е серијата![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Разочаран сум и од тоа што Дрого умре, ваљда... некако многу малку се покажа, голем борец, а безвезе да умре. Ја очекував во некоја битка или слично.
И кој кур не го утепаа Џејми, заб за заб. И така е бескорисен.
Тој пријателот од Роб, ми има многу гадна фаца и све мислам дека ќе направи некоја пиздарија, ќе го предаде и ќе има изговор демек ете, цело време ме одвојувавте, не ме рачунавте за свој, не е тоа мој дом, бла бла.
И на тоа копилето Џофри би му ги откорнал јајцата за една секунда, да го видам негде. Општо, не само поради ликот, актерот е гаден, антипатичен.
Одиме на втора, ама некако многу главни ликови и јаки ликови отидоа во првава сезона. Е во втора глеам нешто аждери, змејови, кур се тресе, тоа не ми се свиѓа, ама добро е.
Ја изгледав во еден здив првата сезона. Задоволен сум во глобала. Ќе продолжам секако. Само ми е глупо што Нед го нема, се надевам дека некако ќе се издигне од пепелта и така таква е серијата
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Разочаран сум и од тоа што Дрого умре, ваљда... некако многу малку се покажа, голем борец, а безвезе да умре. Ја очекував во некоја битка или слично.
И кој кур не го утепаа Џејми, заб за заб. И така е бескорисен.
Тој пријателот од Роб, ми има многу гадна фаца и све мислам дека ќе направи некоја пиздарија, ќе го предаде и ќе има изговор демек ете, цело време ме одвојувавте, не ме рачунавте за свој, не е тоа мој дом, бла бла.
И на тоа копилето Џофри би му ги откорнал јајцата за една секунда, да го видам негде. Општо, не само поради ликот, актерот е гаден, антипатичен.
Одиме на втора, ама некако многу главни ликови и јаки ликови отидоа во првава сезона. Е во втора глеам нешто аждери, змејови, кур се тресе, тоа не ми се свиѓа, ама добро е.