1:0 Cruz ... Досега место Filkor влезе Jimenez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
љољ. Време е за одмазда!Пишувајте на македонски јазик, а не копи пејст на англиски.
љољ. Време е за одмазда!
Задоволен? :kesa:
Да се надеваме дека ке дојде.:nesum:Досега оди по планот... останатото зависи од Рома. Ќе видиме што ќе излезе од ова...
Не заборавај, сега дојде Тајсон. Премногу брз играч, сличен на Матераци. Ако и двајцата играат како централни бекови, никој нема шанса да помине. =)Да се надеваме дека ке дојде.:nesum:
Потребен е дефинитивно и покрај тоа што изјавува матераци дека иаме јака одбрана 6-2 од Рома тоа не е јака одбрана!
Не заборавај и ти дека Тајсон првпат стапнува во Италија и можно е да биде изгубен случај(како што се случило со многу други)и да се изгуби најмалце 1 година ке помине додека почне да ја чуствува атмосферата во Италија.А за разлика од Тајсон Chivu е веќе 2 години во италија се има соочено со повеке напаѓачи досега од Италјанското првенство и знае каков стил на игра имаат затоа поголема предност има Chivu.Не заборавај, сега дојде Тајсон. Премногу брз играч, сличен на Матераци. Ако и двајцата играат како централни бекови, никој нема шанса да помине. =)
Нова победа на Интер на пријателски натпревар.. има време да се уиграат новите играчи, да се пробуваат нови стратегии.. а добро ни тргна
Сега на ред е АЕК од Атина.. на 24ти Јули се игра..
Е па и мене ми е чудно.. во распоредот пишеше дека треба со Партизан, а сега видов дека ќе игра со АЕК.. Можеби ја имаат откаѓжано со Партизан..А на 24 јули не играат со Партизан?