Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер се откажа од Ковач, лудите русинчиња барале 20!!!!!!! милиони за него!!!!!!. Не се нормални, сепак ова најверојатно е бидејќи Ковач е единствениот дм во тимот на Спартак и несакаа да се откажат од него. Сепак 10 м се многу за една обична замена а камоли 20м. Уште подобро сеа нека ја зголемат понудата до Киву и сите ќе бидат хепи. :)

Што се однесува до пријателската, со Партизан играме. Дарко појма неам од кај ја прочита таа информација. Свет или Фокус?:pos::pos::pos: џаст кидинг...Peace bro

Мало потсетување....

Поминаа:

17 јули, Riscone di Brunico (BZ) - Inter-China - 3:0
21 јули, Riscone di Brunico (BZ) - Inter-Sud tirol - 2:0

Наредни:

24 јули, Riscone di Brunico (BZ) - Inter-Partizan Belgrado
28 јули, Лондон (ING) - Emirates Cup: Inter-Valencia
29 јули, Лондон (ING) - Emirates Cup: Inter-Arsenal
1 август, Манчестер (ING) - Manchester United-Inter
4 август, Бирмингем (ING) - Aston Villa-Inter
8 август, Наполи - Трофеј Birra Moretti со Juventus и Napoli
14 август, Милано - Трофеј Tim со Juventus и Milan

Интер по побараните од Локомотив 20 милиони за Ковач се откажаа и сега тргнуват по Емерсон
Јас повеке би сакал да земат некој млад како Насри или Диего

daj be da kupime nekoj IGRAC!
himenez=m.gonzales
rivas=sekoja utakmica fauli(ako ne penali) pred golot
suazo=wanna be...ibra
etc,etc,etc

sto godisnina my ass

Интер се откажа од Ковач, лудите русинчиња барале 20!!!!!!! милиони за него!!!!!!. Не се нормални, сепак ова најверојатно е бидејќи Ковач е единствениот дм во тимот на Спартак и несакаа да се откажат од него. Сепак 10 м се многу за една обична замена а камоли 20м. Уште подобро сеа нека ја зголемат понудата до Киву и сите ќе бидат хепи. :)

Што се однесува до пријателската, со Партизан играме. Дарко појма неам од кај ја прочита таа информација. Свет или Фокус?:pos::pos::pos: џаст кидинг...Peace bro
Ќе видиме.. јас мислам со АЕК се игра а не со Партизан.. А појма неам кај прочитав.. Ама важно е да се игра со некој :)

Кој сака да гледа утре Интер-Партизан во 21.00 на Раи Дуе
20:55 Calcio: Inter - Partizan Belgrado

Кој сака да гледа утре Интер-Партизан во 21.00 на Раи Дуе
20:55 Calcio: Inter - Partizan Belgrado
Значи со партизан игра а не со АЕК.. абе мози јас да сум сонувал хехеехех

Не си ти крив на повеќе италијански сајтови го прочитав истото, но сепак највеќе му верувам на илерика. Него друго ми е зборот, незнам дали слушнавте дека продуцентите закажале снимање на втора сезона од серијата: Афера де Ла Клементина?

Истите актери се само сеа појќе пари му даваат на макрото а кучката сака помала плата. Преговорите почнале вчера, значи очекувајте пак интересна и возбудлива сезона со вашите сакани актерки. Се надевам дека ќе се разреши приказната во оваа сезона и дека д адрс пак нема да вмешаат прсти и да ја киднапираат Клементина. Толку од мене, поздрав.

:pos::pos::pos::pos::pos:

ke go davat na pink inter partizan a
Пренос на:
RAI Due Italy
ART Sport 4
Sport TV (TV Cabo)
А за пинк не знам..

Адриано изјави дека би сакал Емерсон да дојде во Интер.. Но потоа Матрикс вика дека Емерсон не е добредојден во тимот, поради коментарите кои ги давал Емерсон за Ибра и Виера кога дошле во Интер..
На Гоал.цом го имате ова..
Ибра е подготвен да порпише нов договор со Интер
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=361907

Утре Киву станува сигурно играч на Интер за 15 мил од кои дел ке ги исплати тој бидејки се согласил да му биде намалена платата од 4.5 на 3.5 милиони евра Интер нема да отстапи играчи

Ова со Киву ме радува.. а сега почнува Интер - Партизан

Составите

Inter: 12 Julio Cesar; 2 Filippini, 16 Fatic, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 15 Dacourt, 5 Stankovic, 19 Bolzoni, 21 Solari; 8 Ibrahimovic, 29 Suazo.
In panchina: 1 Toldo, 22 Orlandoni, 4 Pedrelli, 7 Figo, 9 Cruz, 10 Adriano, 11 Jimenez, 13 Filkor, 14 Maaroufi, 18 Balotelli, 20 Cesar, 24 Rivas, 25 Samuel.
All.: Roberto Mancini.

Partizan Belgrade: 1 Bozovic; 3 Rukavina, 21 Mihajlov, 5 Sikimic, 23 Lazarevic; 8 Juca, 10 Moreira, 33 Maletic, 14 Lazic; 35 Jovetic, 26 Diarra.
In panchina: 30 Radosavljevic, 37 Obradovic, 6 Zajic, 20 Marinkovic, 17 Brezancic, 13 Jovanovic, 39 Vitor, 4 Rnic, 11 Lazetic.
All.: Miroslav Djukic.

Составите

Inter: 12 Julio Cesar; 2 Filippini, 16 Fatic, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 15 Dacourt, 5 Stankovic, 19 Bolzoni, 21 Solari; 8 Ibrahimovic, 29 Suazo.
In panchina: 1 Toldo, 22 Orlandoni, 4 Pedrelli, 7 Figo, 9 Cruz, 10 Adriano, 11 Jimenez, 13 Filkor, 14 Maaroufi, 18 Balotelli, 20 Cesar, 24 Rivas, 25 Samuel.
All.: Roberto Mancini.

Partizan Belgrade: 1 Bozovic; 3 Rukavina, 21 Mihajlov, 5 Sikimic, 23 Lazarevic; 8 Juca, 10 Moreira, 33 Maletic, 14 Lazic; 35 Jovetic, 26 Diarra.
In panchina: 30 Radosavljevic, 37 Obradovic, 6 Zajic, 20 Marinkovic, 17 Brezancic, 13 Jovanovic, 39 Vitor, 4 Rnic, 11 Lazetic.
All.: Miroslav Djukic.
Оди бе гаси пожар.. со си седнал на кајгана :)

И 1:0 за Интеррррррррррррррррррррррррр
ИБРАКАДАБРА 19 минута

Едит: Крај на првото полувреме.. 1:0

Koнечно успеав да се снајдам. Второто полувреме само што започна...иначе интересно е што за прв пат Интер игра со новите дресови, па интересно изгледаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom