Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2-0 Балотели интересно сите од клупа влегле само Славковски не

INTER-SUD TIROL 2-0
MARCATORI: 37' pt' Cruz, 4' st Balotelli

INTER
: Toldo (16' st Orlandoni); Filippini, Fatic, Materazzi (1' st Samuel), Cesar (1' st Pedrelli); Maaroufi (1' st Dacourt), Bolzoni, Filkor (23' pt Jimenez, 16' st Figo), Stankovic (1' st Solari); Cruz (1' st Suazo), Adriano (1' st Balotelli).
PANCHINA: Slavkovski.

Пишувајте на македонски јазик, а не копи пејст на англиски.

љољ. Време е за одмазда! :vozbud:
Задоволен? :kesa:

Реков да не правите копи пејст од странски страни за сториите, тоа беше за еден друг пост, над твојот шо беше. Три англиски збора шо е глупо да ги слушниш на македонски не е проблем :)

Еве со превод за Фантом да не се лути:salut:
Купот Емирати

Купот Емирати е додаток на предсезонската календар,и ке биде одршжан на стадионот
Emirates Stadium во Северен Лондон а негов домакин ке биде премиер лигашот Arsenal
два дена од следниот викенд.Купот е сличен како оној во Amsterdam чиј домакин е
Ajax.Негови учесници оваа година ке бидат:шампионите на Италија Internazionale;Шпанскиот гигант Valencia;и францускиот тим Paris Saint-Germain и секако домакинот Arsenal.
Оваа сезона учеството го откажаа Hamburger SV поради обврските во Интертото купот.
За да го освојат купот екипите ке се борат меѓусебно а нивните бодови ке бидат доделени така што за победа ке добијат 3 бода,за нерешено 1 бод,а за пораз 0 поени,исто така специфично е и доделувањето на поени според постигнатите голови 1гол=1бод
28 Јули Сабота
Inter Milan v Valencia (13.00)
Arsenal v Paris Saint-Germain (15.15 )
29 Јули Недела
Valencia v Paris Saint-Germain (13.00)
Arsenal v Inter Milan (15.15)

YEEEESS!!

Adriano: Моите лумповања
Aдриано ја откри причината за неговите претерани забави и долгот на благодарност која му ја должи на Масимо Морати кој му помогнал да излезе од овој кошмар, дополнувајќи “Ќе му се оддолжам на Интер”

Интер не се откажува од Киву: сега ја зголеми понудата на 14 милиони евра! но сеуште не е онолку колку што бара Рома: 18

http://www.calciomercato.com/index.php?c=46&a=49235

Во продолжение, ќе ја пастирам пак веста од пред 2 дена
http://www.calciomercato.com/index.php?c=46&a=49023

Тука Киву вели дека би се откажал од дел од неговата плата, и со тоа Интер да плати 14 милиони, понуда што Рома би требало да ја прифати.

Досега оди по планот... останатото зависи од Рома. Ќе видиме што ќе излезе од ова...

Досега оди по планот... останатото зависи од Рома. Ќе видиме што ќе излезе од ова...
Да се надеваме дека ке дојде.:nesum:
Потребен е дефинитивно и покрај тоа што изјавува матераци дека иаме јака одбрана 6-2 од Рома тоа не е јака одбрана!

Да се надеваме дека ке дојде.:nesum:
Потребен е дефинитивно и покрај тоа што изјавува матераци дека иаме јака одбрана 6-2 од Рома тоа не е јака одбрана!
Не заборавај, сега дојде Тајсон. Премногу брз играч, сличен на Матераци. Ако и двајцата играат како централни бекови, никој нема шанса да помине. =)

Не заборавај, сега дојде Тајсон. Премногу брз играч, сличен на Матераци. Ако и двајцата играат како централни бекови, никој нема шанса да помине. =)
Не заборавај и ти дека Тајсон првпат стапнува во Италија и можно е да биде изгубен случај(како што се случило со многу други)и да се изгуби најмалце 1 година ке помине додека почне да ја чуствува атмосферата во Италија.А за разлика од Тајсон Chivu е веќе 2 години во италија се има соочено со повеке напаѓачи досега од Италјанското првенство и знае каков стил на игра имаат затоа поголема предност има Chivu.
и забораив искуство во нозете:helou:

Нова победа на Интер на пријателски натпревар.. има време да се уиграат новите играчи, да се пробуваат нови стратегии.. а добро ни тргна :)
Сега на ред е АЕК од Атина.. на 24ти Јули се игра..

Нова победа на Интер на пријателски натпревар.. има време да се уиграат новите играчи, да се пробуваат нови стратегии.. а добро ни тргна :)
Сега на ред е АЕК од Атина.. на 24ти Јули се игра..

А на 24 јули не играат со Партизан?

А на 24 јули не играат со Партизан?
Е па и мене ми е чудно.. во распоредот пишеше дека треба со Партизан, а сега видов дека ќе игра со АЕК.. Можеби ја имаат откаѓжано со Партизан..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom