G
grande-juve
Гостин
Working Girl е добар филм со ваква тематика, да го гледаш зашто знам дека не си го гледалаобидите на една жена за еднаквост и силата која таа ја има во себе за да успее, го прави овој филм за мене wow.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Working Girl е добар филм со ваква тематика, да го гледаш зашто знам дека не си го гледалаобидите на една жена за еднаквост и силата која таа ја има во себе за да успее, го прави овој филм за мене wow.

Ти претендираш да влезеш во #влијателните. Твоите зборови се ставаат под посебна лупа и се мерат со посебен кантар. Престани да се жалиш, фати се за „работа“. Никој не поминал со лесно.Е например јас да пишев дека не ми се свиѓал филм од 1985 сега ќе ме заплаеа на клада. Али пошто општото мислење за некој филм е дека филмот е ок. Онда ок е да се има свое мислење кое што нема да го worship-ува филмот.

Потоа одиме со Seventh Seal. PluhКонечно откирв кој лик беше на аватарот на wot.

Решение 1: После секоја рецензија пиши дека си се зезал и дека е фејк рецензијата.Кога пишувам рецензии за мокјументари серии ич кур не ве боли, еднаш ќе напишам фејк рецензија и го гледате филмот...
![]()
Гледан. И не ми остави некој впечаток многу, многу...Working Girl е добар филм со ваква тематика, да го гледаш зашто знам дека не си го гледала![]()
Јас се извинувам ако ви рушам некаков континуитет во коментирање, јас сепак овде сум уште само новороденче.Шо би рекол Псајсајд, втор пут на оваа страна се согласувам со него, за вкусови не се дискутира ама за невкусови...
Ама ти, тебе те сакаме, сакаме да имаш вкус. Tough love kiddo.
Како заедница мислев дека пораснавме, и не мислам на бројка, уште за години на филмовите да дискутираме..
Интересно било смајлиња на крај на секоја реченица.![]()

Шо е со филмовиве бе, дали до мене е или филмовиве што ги прават во денешно време се за никаде, ем ај мад?![]()

Потребен беше еден твист на крајот.И така јас гладен за добра акција одам на благајна и викам: „сестро, давај нешто со 50+ мртви, крв до колена да има...“ по што добив влезница за Olympus Has Fallen (2013)