Марјан Анастасовски т.н. Нинџа - БЕЗ "МАСКА"

• Креатор на темата Креатор на темата NobodyYouKnow
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква тема човече:cuc::pos::pos:,нинџа желка и неговата Ејприл:pos:
dd8c2095667b446c279a0bb808f4b0c6.jpg

Јас ќе ви кажам уште нешто за човекот. Преварант прва класа. Прво се претставува како мајстор на хиљаду седамсто шесдесет и пет боречки вештини. Исто така се претставува како некој исцелител(пред некоја година во Дојран продавал кал во шишиња од таа од езерото демек полековита оваа, информација од втора рука). Знам дека држи некои тренинзи нинџутсу, ќе да беше во фискулутрно некаде. Прави и дубари со опрема, најчесто во помали градови и места. Пример, оди во Богданци, одржува неколку тренинзи(кои се разбира врска немаат со нинџутсу) и после им собира пари кој сака да си купи таби или ги(кимоно), и оп нинџа нестаде. Парите во џепче и после во тој град не го гледаат ниту пак парите, ни опремата. Имам уште еден куп случки и превари да ви пишувам, и после тоа што го имам слушнато и видено не ме чуди да е педофил. Штета што на толку лош начин ја претставува оваа прекрасна боречка вештина. Значи +1 за сериозноста на темава и избегавајте го ретардираниот.
Од прва рака сега, истата работа и мене ми ја зборуваше на почетокот, проследена со ред други нереални информации за сите типови на болести кои он ги имал излечено во неговата кариера низ светот.. Ти благодарам за поддршката.

Опасностите демнат на секој чекор, за ваша лична безбедност ангажирајте го нинџата.

Од македонските девојки не можам на улица да излезам затоа шо наметнуват ми се и едноставно... нон-стоп ме провоцират, разбираш ли, фудбалерска работа. Викат ние него го сакаме,и за инат ко ќе го видеме фудбал играеме и се швалерисувамe.

Од удовиците, од жените, од лисиците немам мир, неможам да живеам. женат ме луѓето, а ме видат на улица женат се со мене. кобајаги. Пу мама ви да ебам!

Едноставно, мојте пари ги користиле за фудбали и швалерација, јас не сум бизнис на Македонија!

Oвој е тој од темата? :icon_lol:

Неам везе дали е педофил, али ова знам со сигурност:

Овој везе нема од тоа што го зборува.
Дипломата ја купил.
Лаже.
Им зима пари на тие што идат кај него, тотално без везе. На пример, земал за не ти ја знам какви кимона и не им дал ништо.

Имама двајца пријатели кои не се познаваат, едниот тренира кунг-фу, другиот баш ова, нинџитсу, али не кај овој. И двајцата истиот муабет за овој го тераат. Сите што тренираат нинџитсу у Скопје, си ги имаат овие видеа од негови гостувања на емисии и се газат од смеење. Кај овој идат тие што не знаат. Има по некое богато дете што мисли дека ќе стане нинџа и тоа е. Најдете било кој кој сериозно се занимава со овие работи и ќе ви каже дека е шарлатан.
Па не ни треба да знаете нешто за нинџитсу за да видите, само пазете го што зборува. Ај што Зборува за општи работи и никако ништо конкретно, него и тие што се нинџите прават смешни работи кои немаат врска. Најдете некој што тренира нинџитсу и пуштете му го ова.

Гледам дека има луѓе кои разбираат и други кои осудуваат. Важно е дека ви привлеков внимание и дека ова ќе остане забележано.

За првпат членовите се заинтересираа место директ хумор, ти шо направи? Им се качи на сите преку Килиманџаро. Фино побараа да објасниш. Имам тајна ама не ја кажувам! Ако на форум незнаеш да се поставиш, зошто не сум изненаден што не си споделила прво дома, па во полиција? Не туку што немам жал за тебе, туку ради цитираното, изгледа како цел да ти била да го оцрнеш човекот и се надевам да јадеш некоја тужба, пред ~50.000 луѓе обвинуваш (наводно(семи)) позната личност.

Опрај се.

Да не стигнеш до киропрактичар.

А таму навистина да го јадеш.

Поздрав.

Ја прво се збунив од насловот со еден друг Марјан од форумов :icon_lol:

За првпат членовите се заинтересираа место директ хумор, ти шо направи? Им се качи на сите преку Килиманџаро. Фино побараа да објасниш. Имам тајна ама не ја кажувам! Ако на форум незнаеш да се поставиш, зошто не сум изненаден што не си споделила прво дома, па во полиција? Не туку што немам жал за тебе, туку ради цитираното, изгледа како цел да ти била да го оцрнеш човекот и се надевам да јадеш некоја тужба, пред ~50.000 луѓе обвинуваш (наводно(семи)) позната личност.

Опрај се.

Да не стигнеш до киропрактичар.

А таму навистина да го јадеш.

Поздрав.
Јас кажав доволно, кажав за што станува збор и кажав да внимаваат сите останати. Ако се деси на твоја ќерка/мајка/сестра/девојка ќе те видам дали нема да имаш жал и нема да сакаш да го оцрниш јавно. Толку од мене.

Јас кажав доволно, кажав за што станува збор и кажав да внимаваат сите останати. Ако се деси на твоја ќерка/мајка/сестра/девојка ќе те видам дали нема да имаш жал и нема да сакаш да го оцрниш јавно. Толку од мене.

Ако тоа ти е доволно објаснување, тогаш си совршена жена. Ништо не збориш.

Уф, арно ти текна да споредиш со ќерка/мајка/сестра/девојка, тек сега сфатив колку е сериозна ситуацијата, до пред тоа, онака..

Чекај бе девојче, не се возбудувај, ниту јас ниту никој од форум не се обиде да те пипка. Канализирај бесот. Диши. Одлогирај се. Седни во дневна. Повикај ги твоите. Сподели што ти се случи. Пријавете во полиција. Кој кур ќе види овде некој кога темава ќе ја снема низ архива за денипол? Никој не ти мисли ништо лошо. Не се понашај како недоквакана ако сакаш да те сфатаат сериозно. Ако си имала намера да ја рашириш твојата приказна како алтернативно решение помеѓу полицијата, супер, ама being vague не е во полза. Или зборувај, или ќути. As fucking simple as fucking that.

da se desi nesto vakvo na nekoj moj blizok ne daj boze ke go lezam nema na forum da pisuvam za toa

Јас ќе ви кажам уште нешто за човекот. Преварант прва класа. Прво се претставува како мајстор на хиљаду седамсто шесдесет и пет боречки вештини. Исто така се претставува како некој исцелител(пред некоја година во Дојран продавал кал во шишиња од таа од езерото демек полековита оваа, информација од втора рука). Знам дека држи некои тренинзи нинџутсу, ќе да беше во фискулутрно некаде. Прави и дубари со опрема, најчесто во помали градови и места. Пример, оди во Богданци, одржува неколку тренинзи(кои се разбира врска немаат со нинџутсу) и после им собира пари кој сака да си купи таби или ги(кимоно), и оп нинџа нестаде. Парите во џепче и после во тој град не го гледаат ниту пак парите, ни опремата. Имам уште еден куп случки и превари да ви пишувам, и после тоа што го имам слушнато и видено не ме чуди да е педофил. Штета што на толку лош начин ја претставува оваа прекрасна боречка вештина. Значи +1 за сериозноста на темава и избегавајте го ретардираниот.

Ninjutsu не е е боречка вештина.

Овој е преварант прва класа и има досие у Бардовци дека патолошки лаже и сам веруе у тоа што го лаже. Има тамо у литература како се вика таа состојба, кој знае нека каже.
Дали ги пипкал девојчињата - тоа не знам, али веруем.

Вие што фурате политичка коректност, прво распрашајте се за него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom