Каква тема човече,нинџа желка и неговата Ејприл
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква тема човече,нинџа желка и неговата Ејприл
![]()
Не бе брат стварно не е за смеење,ама тоа е коа не знаат една тема да отворат ко што треба.Види го насловот бе и све ти е јасно
Од прва рака сега, истата работа и мене ми ја зборуваше на почетокот, проследена со ред други нереални информации за сите типови на болести кои он ги имал излечено во неговата кариера низ светот.. Ти благодарам за поддршката.Јас ќе ви кажам уште нешто за човекот. Преварант прва класа. Прво се претставува како мајстор на хиљаду седамсто шесдесет и пет боречки вештини. Исто така се претставува како некој исцелител(пред некоја година во Дојран продавал кал во шишиња од таа од езерото демек полековита оваа, информација од втора рука). Знам дека држи некои тренинзи нинџутсу, ќе да беше во фискулутрно некаде. Прави и дубари со опрема, најчесто во помали градови и места. Пример, оди во Богданци, одржува неколку тренинзи(кои се разбира врска немаат со нинџутсу) и после им собира пари кој сака да си купи таби или ги(кимоно), и оп нинџа нестаде. Парите во џепче и после во тој град не го гледаат ниту пак парите, ни опремата. Имам уште еден куп случки и превари да ви пишувам, и после тоа што го имам слушнато и видено не ме чуди да е педофил. Штета што на толку лош начин ја претставува оваа прекрасна боречка вештина. Значи +1 за сериозноста на темава и избегавајте го ретардираниот.
Од македонските девојки не можам на улица да излезам затоа шо наметнуват ми се и едноставно... нон-стоп ме провоцират, разбираш ли, фудбалерска работа. Викат ние него го сакаме,и за инат ко ќе го видеме фудбал играеме и се швалерисувамe.
Од удовиците, од жените, од лисиците немам мир, неможам да живеам. женат ме луѓето, а ме видат на улица женат се со мене. кобајаги. Пу мама ви да ебам!
Едноставно, мојте пари ги користиле за фудбали и швалерација, јас не сум бизнис на Македонија!
Гледам дека има луѓе кои разбираат и други кои осудуваат. Важно е дека ви привлеков внимание и дека ова ќе остане забележано.
Јас кажав доволно, кажав за што станува збор и кажав да внимаваат сите останати. Ако се деси на твоја ќерка/мајка/сестра/девојка ќе те видам дали нема да имаш жал и нема да сакаш да го оцрниш јавно. Толку од мене.За првпат членовите се заинтересираа место директ хумор, ти шо направи? Им се качи на сите преку Килиманџаро. Фино побараа да објасниш. Имам тајна ама не ја кажувам! Ако на форум незнаеш да се поставиш, зошто не сум изненаден што не си споделила прво дома, па во полиција? Не туку што немам жал за тебе, туку ради цитираното, изгледа како цел да ти била да го оцрнеш човекот и се надевам да јадеш некоја тужба, пред ~50.000 луѓе обвинуваш (наводно(семи)) позната личност.
Опрај се.
Да не стигнеш до киропрактичар.
А таму навистина да го јадеш.
Поздрав.
Јас кажав доволно, кажав за што станува збор и кажав да внимаваат сите останати. Ако се деси на твоја ќерка/мајка/сестра/девојка ќе те видам дали нема да имаш жал и нема да сакаш да го оцрниш јавно. Толку од мене.
Јас кажав доволно, кажав за што станува збор и кажав да внимаваат сите останати. Ако се деси на твоја ќерка/мајка/сестра/девојка ќе те видам дали нема да имаш жал и нема да сакаш да го оцрниш јавно. Толку од мене.
Јас ќе ви кажам уште нешто за човекот. Преварант прва класа. Прво се претставува како мајстор на хиљаду седамсто шесдесет и пет боречки вештини. Исто така се претставува како некој исцелител(пред некоја година во Дојран продавал кал во шишиња од таа од езерото демек полековита оваа, информација од втора рука). Знам дека држи некои тренинзи нинџутсу, ќе да беше во фискулутрно некаде. Прави и дубари со опрема, најчесто во помали градови и места. Пример, оди во Богданци, одржува неколку тренинзи(кои се разбира врска немаат со нинџутсу) и после им собира пари кој сака да си купи таби или ги(кимоно), и оп нинџа нестаде. Парите во џепче и после во тој град не го гледаат ниту пак парите, ни опремата. Имам уште еден куп случки и превари да ви пишувам, и после тоа што го имам слушнато и видено не ме чуди да е педофил. Штета што на толку лош начин ја претставува оваа прекрасна боречка вештина. Значи +1 за сериозноста на темава и избегавајте го ретардираниот.