Марјан Анастасовски т.н. Нинџа - БЕЗ "МАСКА"

• Креатор на темата Креатор на темата NobodyYouKnow
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали има некој искуство? Дали си ти нормален? Очекуваш такво нешто да ти каже овде на форум?

:facepalm:

- Да, имав. Ме е****** ******* ****** газот и ****** ****** *********** ********* ***** кисела вода.

NE be brat smiri se :) ..... si go ladev oti izgleda nekoj so nas si go lade ;) ..... onaka CICHO zdravko ili zlatko bese ne se sekjavam, mi go ladeshe t.e. topleshe so usta i sakav nekoj da spodeli dali si pominal ubavo so nego taka kako sto i jas si pominav ubavo :) .....

NE be brat smiri se :) ..... si go ladev oti izgleda nekoj so nas si go lade ;) ..... onaka CICHO zdravko ili zlatko bese ne se sekjavam, mi go ladeshe t.e. topleshe so usta i sakav nekoj da spodeli dali si pominal ubavo so nego taka kako sto i jas si pominav ubavo :) .....

Смирен сум де, нема гајле.

Инаку девојчево демек раскажува за другарка, а можеби таа го имала тоа наводно лошо искуство. И темава е срање и ја сум срање што коментирам овде.

Вие не читате внимателно, јас кажав убаво. Во повеќе детали не планирам да влегувам затоа што темава е пред се отворена за споделување на искуства. Нема никакви тренинзи, човекот се претставува како киропрактичар. Можеби ако знаете што професија е тоа, ќе имате некоја слика во глава за што би можело да се работи.
Имаш една мала грешка со една буква моме: треба да стој таму втора „ У “
значи - вистинско занимање на нинџата му е КУРОПРАКТИЧАР,
што значи само си ја врши својата работа и своето знаење го дава во пракса

Чекајте малку!!

Не може на ваков невкусен начин да се оцрнуваат луѓе и тоа со име и презиме ирелевантно дали е член на форумот или не, посебно ако е без докази.

Што се однесува околу пипањето...имаше пред 5 години ако не се лажам случај каде избркаа професор по физичко токму поради куропрактикување што би рекол анчо но овде имаа докази што не е случај со нинџава, мада јас сум откај самураите и императорот хирохито;) , сепак принцип е принцип така да не е добро да се обвинува без докази!!

Друга работа на која би осврнал внимание е т.н споделување "искуства", имено некои мислат дека е лесно тоа споделување на трауматични искуства демек приказна е ова......ма даајте канта

Јас стварно не разбирам, нешто шо требит в полиција да се кажит го пишите на форум и обратно...

Гледам дека има луѓе кои разбираат и други кои осудуваат. Важно е дека ви привлеков внимание и дека ова ќе остане забележано.
Не планирам да навлегувам во детали за случката, затоа што ова е јавен форум и сепак постои одреден лимит. Ако го препрочитате мојот прв пост ќе сфатите дека се работи за две сосема различни искуства. Јас не зборувам за моја другарка, туку цитирав веќе постоечка тема на форумов каде некое Х девојче ги предупредува сите припаднички на понежниот пол за несреќата која ја снашла нејзината другарка. Ова се случува во 2006 година, но оваа тема е исмеана и заборавена поради истите личности што го исмеваат и критикуваат мојот пост. Моето искуство е само надополнување на она кое го постирало девојчето во 2006 година. Тоа значи дека овој човек го прави тоа што го прави постојано.
Јас немам никаква полза од измислување. Јас само сакам да предупредам, затоа што не би го доживеала она што го доживеав доколку некој го сфатил сериозно постот на девојчето од 2006 година. Само би сакала да им ја порачам истата работа како онаа од претходно, на сите оние кои ќе дојдат во контакт со овој човек - СТОЈТЕ ПОДАЛЕКУ. Ако е човек чист и достоен за верба, нема да има ниту една дамка во неговото минато.
Сите оние кои имале вакво лошо искуство со истиот човек, ги очекувам на ПП. Можеби заедно сме посилни.

Не можете да ми помогнете за жал. Како што кажав, ако има некој со слично искуство нека ми пише пп. Сите останати, само отворајте очи на време.

Јас немам никаква полза од измислување.

Или не?

Важно е дека ви привлеков внимание и дека ова ќе остане забележано.

Attention whore much?

На форум со 40 000+ членови отвараш тема за нешто што ти се случило не давајќи никакви информации за тоа, знејќи дека ќе бидат побарани од тебе, онака.
Целата си ти оксиморон. И јас така некогаш, отварам тема, ја хајпам, и после сум као... абе дечки знам дека ова е јавен форум, ама муабетов не е за во јавност.

Не можете да ми помогнете за жал. Како што кажав, ако има некој со слично искуство нека ми пише пп. Сите останати, само отворајте очи на време.
А, случајно да не ти „касни“, па ти текна да ги предупредуваш и другите.( на време)

Ќе ве видам дали ќе терате сеир ако му се случи на некој женски член поблизок до вас!

Само толку ќе кажам ! (n)
Ја дружe на место дејствувам , ќе види што е нинџа тогаш ;) Пиштолот у чело и ни нинџа ќе се види ни тој

Јас ќе ви кажам уште нешто за човекот. Преварант прва класа. Прво се претставува како мајстор на хиљаду седамсто шесдесет и пет боречки вештини. Исто така се претставува како некој исцелител(пред некоја година во Дојран продавал кал во шишиња од таа од езерото демек полековита оваа, информација од втора рука). Знам дека држи некои тренинзи нинџутсу, ќе да беше во фискулутрно некаде. Прави и дубари со опрема, најчесто во помали градови и места. Пример, оди во Богданци, одржува неколку тренинзи(кои се разбира врска немаат со нинџутсу) и после им собира пари кој сака да си купи таби или ги(кимоно), и оп нинџа нестаде. Парите во џепче и после во тој град не го гледаат ниту пак парите, ни опремата. Имам уште еден куп случки и превари да ви пишувам, и после тоа што го имам слушнато и видено не ме чуди да е педофил. Штета што на толку лош начин ја претставува оваа прекрасна боречка вештина. Значи +1 за сериозноста на темава и избегавајте го ретардираниот.

Сега еден другар што има "тренирано" кај него ми потврди дека е педофил XD пред 5-6 години кога била 4та средно и се пуштил на некоја малолетничка во школо, значи куропрактичаров бил професор по физичко во фискултурно, го избркале и го имало во весник :unsure:

Сега еден другар што има "тренирано" кај него ми потврди дека е педофил XD пред 5-6 години кога била 4та средно и се пуштил на некоја малолетничка во школо, значи куропрактичаров бил професор по физичко во фискултурно, го избркале и го имало во весник :unsure:
Еве ја информацијата што сите ја бараа :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom