Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе, кога не сака... ЏААААБЕЕЕЕ...

1213bf.jpg

Преку таквото више !!!
Којзнае кое ливче по ред една утакмица,ама ај сеа да си ја кажам маката тука...играм ЛЕ и НБА,
Фенербахче 1
Челзи Т1 2+
Бенфика 1
Оклахома (Хен 1,-6.5)
Бруклин(Хен 1,-4.5)
Оклахома добива со 12 разлика,Бруклин води цела утакмица,прва четвртина со +11 ја зима и на крај губи 2 разлика.
Да тибам среќата више ми скрати 10 години кладилницава:facepalm:

Утнаа шут за 3 поени Бруклин на 1 секунда при крај ...

Утнаа шут за 3 поени Бруклин на 1 секунда при крај ...
Aj sto utnaa,ama floterot na Robinson nad Lopez za 90-91..Metro i zilet preku nad 2.1 cm centar i + ispruzena raka i pogodi bez koski...Isto sutot na Deng koga namali na eden razlika..Mnogu teski sutovi pogodija,srekata gi prati..

Aj sto utnaa,ama floterot na Robinson nad Lopez za 90-91..Metro i zilet preku nad 2.1 cm centar i + ispruzena raka i pogodi bez koski...Isto sutot na Deng koga namali na eden razlika..Mnogu teski sutovi pogodija,srekata gi prati..

па Лопез е крив заради него изгубија џабе такви бројки... важен напад испоеба кога се вртеше како балерина 5 сек па им ја даде топката како поклон па следниот напад му стегнаа рампа поголема и од него за на крај да промаши за изедначување... не беше за 3 шутот

Чисто да си се поплачам за вчера од оние лондонските евреи Тотенхем крв да серат! Паркер лајно такво!

Зш бе? Си тепаа 2-1
Јас лаком газ со хендикеп а цел ден ја мислев дали со -1АХ да ја штитам или со 1,5 и курац инаку УЦД и пенал промашија во 50 и некоја минута нејкам да читам репорт целосен ке изнервирам уш толку 100 евра ми зедоа од на рака со 50 денари Ој нонен :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom