Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.149
- Поени од реакции
- 62.530
Па и да речеше дека филмот е добар ќе ти скокневме. Што е тоа „добар“? Како Iron Man добар или како Фајкла добар...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро нормално дека е подобар од Ајрон Мен, иако филмови од различни жанрови не се споредуваат.Па и да речеше дека филмот е добар ќе ти скокневме. Што е тоа „добар“? Како Iron Man добар или како Фајкла добар...?

Само првиотШто ти е гледано од овие:
- Reservoir Dogs
- The Man From Earth
- Glengarry Glen Ross
- Dial M for Murder
- Rear Window
- The Breakfast Club
- Hard Candy
?
)Е па еве ти домашна тогаш: ставај се на даунлоад.(се осеќам како на испит/психајатар да сум)

) А токму тоа му треба на нашиот мил Драгонски во овие тешки за него времиња, за да може духовно да се воздигне над бедотијата наречена Iron Man и да погледне подалеку. Храбро да отиде кај што ни еден фан на Челзи не отишол порано.http://en.wikipedia.org/wiki/Climax_(narrative)Ако (ми) го изхејта и man from earth ќе направам петиција да го банирате
Добро е шо има клизматичен (?) крај
Ни turning point, ни point of high tension, ни action starts, ни solution is given.turning point of a narrative work is its point of highest tension or drama or when the action starts in which the solution is given

Ова Ио ти рече да го пишеш за јас да ги гледам филмовиве?Ваљда овие филмовиве Ио што ми ги препорача не се за сите![]()

Не бамбури многу, спуштај и гледај. Ако можевме од Бене да напрајме чоек ќе напрајме и од тебеВаљда овие филмовиве Ио што ми ги препорача не се за сите![]()

)