Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Кој рече дека се нема имплементирано или нема произведено.
Еве ова што е.
И кој рече дека не можеш вода да загрееш. Еве и за тоа пример.

Индукционите рингли се најефикасните рингли, нешто поефикасни од стаклокерамичните, доста повеќе од обичните, меѓутоа високата цена не ги прави баш пристапни. Плус неможе секакво тенџере да се користи, односно ако на тенџерето не се лепи магнет, нема ни ринглата да работи.
Најверојатно е таква ситуацијата и со системите за греење на овој принцип, комплицирани за изградба и скапи, а не нешто многу поефикасни од постоечките.

Знам дека мислењето не ми е за оваа тема ама ако знај некој нека ми пиши ПП , оти секогаш кириличните преводи не ми ги чита како хиероглифи и како да се направи таа грешка . Фала и извинете.

Не можев да најдам посебна тема, па еве овде:

BHALK_ACQAAf38x_medium.jpg

:)

Индукционите рингли се најефикасните рингли, нешто поефикасни од стаклокерамичните, доста повеќе од обичните, меѓутоа високата цена не ги прави баш пристапни. Плус неможе секакво тенџере да се користи, односно ако на тенџерето не се лепи магнет, нема ни ринглата да работи.
Најверојатно е таква ситуацијата и со системите за греење на овој принцип, комплицирани за изградба и скапи, а не нешто многу поефикасни од постоечките.
Слабо ги следиш изгледа работите :D
Индукциските рингли се веќе достапни скоро на сите. Има Electrolux плотни за 13.000. Се извинувам за оф топик. :)

Што ти е гледано од овие:

- Reservoir Dogs
- The Man From Earth
- Glengarry Glen Ross
- Dial M for Murder
- Rear Window
- The Breakfast Club
- Hard Candy

?
Само првиот :)

(се осеќам како на испит/психајатар да сум :ROFLMAO: )

Разбравме дека си го изгледал Хичкок, сите зборуваат за тоа...^^ :cool:

:icon_lol:

И јас ќе имав скокнато од листава да не беше Псајсајд за Glengarry Glen Rosssssssssssssssssssssss.
Hwsnbn, ај за стариве, ама Hard Candy? Или man from earth? Како се дрзнеш да дискутираш, незнам.
Пегламен се дозволува ствар укуса при докажан укус, пееееееееееееееееееееееееееееееееееееер.

Hwsnbn ги вади големите пиштоли.. уикипедија.
Сите сфативме за антиклимакс, климас, оргазам.. турај линкови за Iron Man 2 да сфатиме.

Симнувај Hard Candy, баш да видиме рецензија, од оние е, или го сакаш или го мразиш.
Тие што го мразат преку магично копче повеќе неможам да ги читам.. :icon_lol:

Ту шо хејт му дадовте на Ајрон Мен, страшно нешто :)

500 days od summer не е за невообичаени љубовни филмчиња и слично, дефинитивно посебна категорија заслужува, ако скоро сте раскинале, овие филмчиња се за вас а прв на листата да е овој. :)

Ио, не, не плачев. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom