Баш ме интересират на крајот шо очеквеше ? Пошо викаш филмот во глобала ти бил интересен али крајот те изневерил ? Си очекувал некој бум на крајот или ? Штета што реално беше претставена атмосферата во поротата,па не беше оставен простор за некој чудесен незаборавен крај... глеај го и преработката од 97,ако случајно црно белата снимка ти предизвикуваше некакви тегоби.
Не ми сметаше црно белата снимка.
Не очекував ништо посебно, ама што знам некако ептен од нигде никаде ми дојде крајот.
90 минути напната атмосфера помеѓу 12 луѓе за на крај сите среќни и задоволни да си излезат од судницата туку така.
Барем некако да завршеше по клише ќе ми беше ок. Онака сите на крај да сфатеа нешто од целиот тој процес за себеси, за животот. Нешто во тој стил.
И сега некој ќе каже дека последниот што го смени гласот сфатил дека не требало толку да биде строг кон своите деца (пошто нели на крај сликата ја искина) ама сето тоа беше 5 секунди работа. Се некако пре суптилно заврши.
И зошто Хенри Фонда единствен во случајот виде нешто што другите не видоа.
Знам дека тоа се објаснува во филмот и има смисла ама ете јас некако потајно мислев дека ќе има некоја поголема причина за тоа зошто Фонда беше во одбрана на детето додека сите беа против него. Барем 5 минути подолг да беше филмот да објаснеа нешто..што знам дека Фонда порано бил во затвор краток период иако бил невин па сега се обидува да ја изнесе правдата на виделина ќе ми помогнеше да спијам навечер мирно
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)