Mногу рано ти текиње да каниш море.Koj e za трчање од 14:30?
Тебе па ич не ти текиње да прашаш, јас бар пишав...Mногу рано ти текиње да каниш море.
Ако може слика ??Од аутлетот земав ја за 1920 денари, Puma running, платнени, лесни, мека потпора на ѓонот, ко втора кожа ми се коа ќе ги облечам, абе милина.
Ги пробав по стаза, ко по трева да трчам се осеќам. А па по трева коа ги трчам - не опишливо.
Јас ќе го трчам,немам појма до кога треба да се пријавишКој ќе го трча кросот ???? И до кога треба да се пријавиш ?
или грешно си измерил или си меѓу најдобрите во Македонија,тоа е некаде 31-32 на 10 км,толку иде најдобриот12км у затворен простор под 40 минути ... Добро е или лошо време е ова ?? Башка малце сум затнат и ненаспиен го истрчав ова
Не сум грешка 300метри е еден круг во салата во Радовиш... 40 и кусур секако истрчавили грешно си измерил или си меѓу најдобрите во Македонија,тоа е некаде 31-32 на 10 км,толку иде најдобриот
Со тој резултат имаш 1.10 на полумаратон
Беше ли некој на трчаме кон целта,како поминавте?
Колкава сала е, оти на стадион 400 метри е кругНе сум грешка 300метри е еден круг во салата во Радовиш... 40 и кусур секако истрчав
Ајде ќе те видеме на трка,ја ти гарантирам дека не е толку. Дека грешиш со повеќе километри.Не сум грешка 300метри е еден круг во салата во Радовиш... 40 и кусур секако истрчав
Ако е 300 метри ти имаш просек од 18 km/h.Не сум грешка 300метри е еден круг во салата во Радовиш... 40 и кусур секако истрчав