1. The Witcher - Кој ја нема играно а сака RPG's ова е must! Многу интересен гејмплеј и одлична прича, ама светот и лорот се вистинската десетка.
2. The Witcher 2 Assassin of Kings enhanced edition - Кога ќе ја свртиш единицата ти дава да си ја почнеш оваа со истите таленти и левел од кецот. Одма си у нова прича.
3. Hellgate: London - Уфф колку ми е криво што им пропадна замислата со играва и ги изгасија серверите. Ја обожавам играва за игра од 2008 има убитачна графика.
4. Titan Quest & Titan Quest immortal throne - Како една ги сметам во суштина и се една. Само заради шансата да ја живееш митологијата играва е на оваа позиција.
5. Torchlight II - Многу едноставен гејплеј и графика, ама и едното и другото се погодени во максимум. Причата и не е нешто, ама со Аудиомашин како лета времеее...
6. Kingdoms of Amalur: Reckoning - Има и експанзии шо ги немам видено, добра беше како за едно вртење, сетовите за собирање и солидната графика се единствен плус. 7. Loki - Како ефтина Титан квест. Можда ќе беше повисоко заради митологијата (Ми лавз митолоџи
) ама карактерите со се класите се поистоветени. 8. Two Worlds II - Ама никако да ми текне зашто ја оставив, или не бев у расположение или незнам
9. World of Warcraft - Играв и ритеил и на пиратски сервери и секад вориор пошто за ништо друго не ме биваше
Не сакам ПвП ич, едино со другари и седнувам. Хахахахха знам дека едно време во офисерс ноут во нашиот семакедонски гилд ми имаа напишано "PvP only IRL"
10. Adventure Quest - Единствена ММОРПГ од овие грдиве што ги има на секој чекор што ја имам чепнато. Само за тепање време ако со све друго си го претепал.
Диабло никогаш немам играно, вајда тројкава би ја играл ако би имал како, ко што разбирам мораш да си платиш... така да мајка ми оставете ја на мира