Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако пуштат DVD HD кажувај да си ја симнам и јасМе мрзи да барам на гугл, гуглај си amc online stream или нешто слично
И не сакам Големото Финале да си го заебувам со катастрофа снимка и реклами. Секако за саат време ќе стават ХД снимка
Пуштаат секогаш. Oд прилика за пола саат откако ќе заврши премиерата на ТВако пуштат DVD HD кажувај да си ја симнам и јас
А во колку саат по наше премиерата завршува ?Пуштаат секогаш. Oд прилика за пола саат откако ќе заврши премиерата на ТВ
на www.eztv.it ќе стават обична ХД и блуреј

Имаш среќа шо не се појави некој srsly да ти ја оцени шегата...И на ова мислев, знаев дека ќе се јави некој smart ass шо ќе изиграва мајмун и ќе ја оценува шегата.

Први април е бе луѓе, пошегувајте се малку, шо изигравате стручно жири у 2 саато вечер?Имаш среќа шо не се појави некој srsly да ти ја оцени шегата...
Незнам, можеби i/10? Толку ти е лоша шо мора со имагинарен број да се претстави...
ради први април не се смета за офтопик и навреда ова![]()

Taка и стварно ќе испадне како спојлер па и тебе нека те скинат модераторивеМоже па и стварно нив ќе ги скинат, па да не излезе дека спојлерисувам.![]()

завршија како што тераа последниве 2-3 епизоди,одење зборење,дудлање. Хершил што дудлаше за Карл,што требаше малиот да направи да го остави типот да ги испука,го предавал оржјето јеа рајт.....и јас би го испукал.
Ќе видиме,очекувам малку да се воозбилат следна сезона,да не се фатат за едно нешто и да го тупат цела сезона со тоа,да има малку динамика,неочекувани случки.