The Walking Dead

Ме мрзи да барам на гугл, гуглај си amc online stream или нешто слично

И не сакам Големото Финале да си го заебувам со катастрофа снимка и реклами. Секако за саат време ќе стават ХД снимка

Ме мрзи да барам на гугл, гуглај си amc online stream или нешто слично

И не сакам Големото Финале да си го заебувам со катастрофа снимка и реклами. Секако за саат време ќе стават ХД снимка
ако пуштат DVD HD кажувај да си ја симнам и јас

Пуштаат секогаш. Oд прилика за пола саат откако ќе заврши премиерата на ТВ

на www.eztv.it ќе стават обична ХД и блуреј
А во колку саат по наше премиерата завршува ?
--- надополнето: 31 март 2013 во 22:53 ---
Иначе ја свртев играта што е новата излезена survival instinct не е лошо игричето само многу кратка.Вчера ја симнав и уснимив попладнето денес после ручек ја свртев.
Во играта го играш Дерил и ја прати приказната за него и Мерл пред да се најдат со групата на почетокот од серијата
Мамата им ја ебав на зомбињата со самострелот....:D

Што и да правите после последнава епизода под какви импресии и да сте немој да исспојлате ! Тоест јас до душа не ја ни отворам темава утре додека не ја изгледам епизодата така да.... :icon_lol:

Ае очекувам епска епизода.

да бе... ме заеба со оваа lame ( благ збор е ова ) финта па толку се налутив што бев спремен да те испцујам

И на ова мислев, знаев дека ќе се јави некој smart ass шо ќе изиграва мајмун и ќе ја оценува шегата.
Имаш среќа шо не се појави некој srsly да ти ја оцени шегата...

Незнам, можеби i/10? Толку ти е лоша шо мора со имагинарен број да се претстави...

ради први април не се смета за офтопик и навреда ова :D

Имаш среќа шо не се појави некој srsly да ти ја оцени шегата...

Незнам, можеби i/10? Толку ти е лоша шо мора со имагинарен број да се претстави...

ради први април не се смета за офтопик и навреда ова :D
Први април е бе луѓе, пошегувајте се малку, шо изигравате стручно жири у 2 саато вечер? :D

Ама ајде, нека ви е, нема да го има веќе мојот "лош првоаприлски хумор" на темава. Може па и стварно нив ќе ги скинат, па да не излезе дека спојлерисувам. :)

Ја изгледав.....добра беше мада очекуев повеќе пукање,али и овака беше ок.Бар од тоа што пукаа беа ефикасни.....
Има и емоционални моменти,а ликот на Карл изгледа го прават според стрипот,ќе си стане тој во следната сезона психо изгледа......
Мал коментар без да откријам нешто посебно :P

Какво млако финале,:oops: завршија како што тераа последниве 2-3 епизоди,одење зборење,дудлање. Хершил што дудлаше за Карл,што требаше малиот да направи да го остави типот да ги испука,го предавал оржјето јеа рајт.....и јас би го испукал.

Имаше момент меѓу Рик и Мишон,можно е да се прцнат следната сезона. :icon_mrgr:
Смртта на ликовите беше очекувана,Милтон,и Андреа.
Го скокнаа клишето со клештите и ослободувањето. Добро што умре Андреа го извадија максимумот од ликот дури и повеќе од што треба,доста и беше.

Се на се,и следната сезона ќе го мрсат со гувенерот,малку освежија со нови луѓе што собраа од вудбери,ама се беа старици ко што видов :sick: Ќе видиме,очекувам малку да се воозбилат следна сезона,да не се фатат за едно нешто и да го тупат цела сезона со тоа,да има малку динамика,неочекувани случки.
Сега следува потешкиот дел,чекање 6 месеци. :icon_lol:

Добра беше, одма ми пројде ама ништо WOW. Онака, очекувано.

Тапа, само тоа ќе кажам, можете колку сакате да го правдате финалево

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom