Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Лион?! Дали е можно??? :eek: 3 кола немате тепано!!!
Што би се рекло ако пак не тепаат следно коло all in на Рем-Лион 2 1.85 коеф што е поприлично добар коеф.

Што би се рекло ако пак не тепаат следно коло all in на Рем-Лион 2 1.85 коеф што е поприлично добар коеф.
aк не тепет сеа ке му удрам една клетва имат 10 години победа да не видет :D

ah mameto francusko da vi go ebam samo eden 1 vikendov :/

Нека даваат некој гол од Лион - Сошо.. 3+ последна ја чекам :/

сета надеж ко шо беше собрана во Лион
СЕ ПРОПАДНА СЕ!!!!
се си еба мајката на сите фронтој
па дали реков ако кикснат белким нема да биди 1-2
абе токму то токму ТО!!!!
да му ебам племето јас се најмило да му ебам среќа во живото да не вида
1 на едното
0-2 гола на другото
за 1500 денари
вака така пак ќе останам со куро в раце од викендов овој неверојатен викенд каде едно чудо утакмици погодив онака во разговор А НЕ ФАТИВ НИШТО!!!!

ЗОШТО ГОСПОДЕ ОВА СЕ СЛУЧУВА ЗОШТО!!!!!!!!!!!!???????????? :mad::mad::mad::mad::mad:

Лион ме еба јако многу, сеа утре на поправно морат да се ојт.

Некој љубезен ако мојт минимална и максимална да ми кажит на тикетов за утре супер ќе е..
Cardiff - 1 @ 1.7
Bolton - 1 @ 1.7
Atl. Bilbao - 1 @ 1.7
Shefild Utd - 1 @ 1.7
Chelsea - GG & 3+ @ 1.95
Nimes - 1 @ 2.1
Sparta - 1-1 @ 2

5/7 систем со 200 денари уплата како идат?

1-1 заврши :) Ајде уште Мареј :) Како се спаси сега леле :) Ај нека тепа па да пишиме и некое фудбалче вечер.
Со здравје да си ги трошиш паричките, знаев дека Ферер не може да игра против Мареј. Всушност со денешниов пораз Ферер има скор од 0-13 во дуелите со играчите од топ4. :)

Со здравје да си ги трошиш паричките, знаев дека Ферер не може да игра против Мареј. Всушност со денешниов пораз Ферер има скор од 0-13 во дуелите со играчите од топ4. :)
False. Има 2-3 победи против Мареј.

Лион ме еба јако многу, сеа утре на поправно морат да се ојт.

Некој љубезен ако мојт минимална и максимална да ми кажит на тикетов за утре супер ќе е..
Cardiff - 1 @ 1.7
Bolton - 1 @ 1.7
Atl. Bilbao - 1 @ 1.7
Shefild Utd - 1 @ 1.7
Chelsea - GG & 3+ @ 1.95
Nimes - 1 @ 2.1
Sparta - 1-1 @ 2

5/7 систем со 200 денари уплата како идат?

Ne ti se isplati od 164 -4285

Мајами без Џејмс, Вејд и Чалмерс :)

Мајами без Џејмс, Вејд и Чалмерс :)
Ви препорачувам на тие што играте онлајн да ја избегнета утакмицава, ако ви текнува и во првата утакмица на Флорида Спарси настапија без Ману, Данкан и Паркер и сите се залетаа да го играат Мајами на хендикеп за на крајот едвај 5 разлика да тепаат Мајами. Истото беше и кога играа Индиана-Лејкерс пред 2-3 недели, Лејкерси беа без Коби, Гасол и уште некој не ми текнува кој па пукна 2ка на 4.15 коефициент. Избегавајте вакви дуели во НБА или играјте ги контра на нешто ситно. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom