Интер - Јувентус (Сабота од 15:00)

• Креатор на темата Креатор на темата Jonathan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
цело скопје е интерашки град, интерашки град , цело скопје е интерашки град, интерашки град цело скопје е интерашки град, интерашки град цело скопје е интерашки град, интерашки град цело скопје е интерашки град, интерашки град......

иако некој бисер од фановите на јуве вели дека е обратно.
Уште ве лажат комунистите, еве ова е доказ дека уште ве лажат комунистите!!!

Одамна ни се случи Потопо, од кога смени ник глава не можеме да кренеме...

Темата вришти :cuc:
Точен резултат 0-2 :D
Фала, чао, пријатно.

Еј, сега видов... алоооо, ДИК, нормални сте??? Кој ја смени анкетата? Испадна дека за Јуве сум гласал. Лоповиииииии...

Ќе тужам! :mad:

Еј, сега видов... алоооо, ДИК, нормални сте??? Кој ја смени анкетата? Испадна дека за Јуве сум гласал. Лоповиииииии...

Ќе тужам! :mad:
И ти ли почна ко Пандев да клеветиш?

526444_4228149116175_1221971106_n.jpg

:eek:

Не клеветам, има уште 17 сведоци кои гласаа за третиот тим на Интер а сега гласовите им се префрлени на темната страна. Ова нема да помине така.

Јас би бојкотирал на ваше место. Не би излегол во втор круг:)

Не клеветам, има уште 17 сведоци кои гласаа за третиот тим на Интер а сега гласовите им се префрлени на темната страна. Ова нема да помине така.

500euros.jpg

Мојот избирачки глас е biatch, така да една ваква погоре, и гласам за вашиот кандидат! :icon_lol:

Спасов, Ио Соно, Томек и Џони Вајсмилер гласале за Јуве :cool:

Јас би бојкотирал на ваше место. Не би излегол во втор круг:)
Секаде местат бе. Оноj Forrest Gump во музика 50 гласа ми има украдено, иако имам гласано едвај 30 пати. Немогуче е, секаде каде што гласам крадат.

Може да е нешто заразно да се пренесува...? :sick:
--- надополнето: 30 март 2013 во 12:28 ---
Спасов, Ио Соно, Томек и Џони Вајсдрндрн гласале за Јуве :cool:
Ве лааажаа, уште ве лааажааа...

Уште еднаш Јонезе мафиозото ви го начука :D

Иосоно in your face :D kradec eden :D

п.с Комшики денес завршете ја работата ко што треба

Денес на Интер ќе му се случи Потопо :icon_lol:
А за 22 дена ја го мењам никот, доста беше 6 месечното патење со срањево. Јебига кладба си е кладба.
Него за утакмицава, кој ве тркала бе, има да ве избушиме оти сте џубриња :icon_lol: Сакам Ковачиќ да ве надене, да ви го извади мозокот. И кој кажа бе дека нема еуфорија, абе последно место да е некој од двата тима ќе има еуфорија, дерби си е дерби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom