Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
Пак со судии овие, пенал не ни свирнаа.![]()
а вие бот офсајд имаше и ке дадеше паласио гол ама Буфон леџнд ја фати у 0.0001 секунда
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак со судии овие, пенал не ни свирнаа.![]()
Нигер редена е оваа два у кец, џабе се палиш.а вие бот офсајд имаше и ке дадеше паласио гол ама Буфон леџнд ја фати у 0.0001 секунда
Нигер редена е оваа два у кец, џабе се палиш.
1-1 у недосудени пенали (Занети) , така да м'чиПак со судии овие, пенал не ни свирнаа.![]()
Немаше рака од ЗанетиПак со судии овие, пенал не ни свирнаа.![]()
Да го ебам режисерот после 5 минути ја даде снимката.1-1 у недосудени пенали (Занети) , така да м'чи![]()
И тебе требало да те пуштат у вечерно школо а не во нормално али јебига не те пуштиле.Голаманов на интер треба топката да ја фака не Видал ЛЕџенд
Ништо не е со Переира толку му е капацитетот. Антонини е легенда за него.Интер како станаа волку мизерни стварно не ми е јасно...
Што е со тој Переира бе? Што е со играчиве?
Држат тренинзи ?
Аеееееееееее ме заеба да ти еам, ние ни ЛЕ не играме и од таму испаднавме, а вие ни мафтате од ЛШ.
Да си ебеш векот.
Добро те разбирам, не е таа еуфорија кога би било неизвесно првенството и кога овој натпревар би одлучувал за нешто, али сепак дерби е, има еуфорија, барем во мене.Абе смотле, не ти го кажав тоа да те зезам или со иронија, искрено мене не ме фаќа денес еуфорија, еуфорија ќе има во вторник