The Walking Dead

Они секако забележаа дека има некој внатре и да не испаднеше од вратата они ќе отидеа таму.

Он секако сакаше да умре, веќе беше решен. Сигурно не мислел дека ќе ги истепа сите сам и ќе се врати у затворот :icon_lol:
Jaсно но така да умреше да си чекаше да му влезат ке беше поубаво,барем повеке ке повлечеше со него :)
И клише момомент беше кога го имаше гувернерот на нишан и ко да не знаевме дека ке искочи некој друг пред него :)

Добра епизода за разлика од претпоследната,морам да искоментирам за таа епизода кога се бркаа андреа и гувернерот,тоа беше најмизерната епизода во цела серија до сега,ми идеше ноктите еден по еден да си ги искорнам,толку беше глупа и клише и лигава и непотребна абе,ХАОС.
Мило ми е што ја заробија смрдлата,сакам да цркне следната недела зошто ја прееба цела сезона со нејзиното ретардирано однесување и лигавење.

Последнава беше интересна,Мерл погина херојски,колку толку го намали бројот на вудбериевци,јак момент беше кога ги тролаше шетачите со гласна музика и коњак. :pos:
Дерил добро ја одглуми сцената кога го виде брат му,беше емотивно мора да се признае,сепак се извади колку толку Мерл за сите пиздарии што ги направи.

Во последнава епизода очекувам да умрат неколку главни лика,чисто да ја извадат сезонава во која баш лагано си ја пројде скоро цел кастинг.

И ја очекувам загинување на еден или два главни ликови, ама Дерил ич да не пробуваат да го утепаат оти отида рејтинзите и гледаноста за четврта сезона.

Имаат избор нели сега, дали да останат да се борат или да избегаат. Јас мислам дека ќе си ги соберат парталите и затворот ќе биде празен додека да нападне гувернерот.

Ми се чини дека смртта на Мерл беше исфорсирана некако. Како да мораше да умре некој за да се извади серијата, дека слаби и беа претходните неколку епизоди.

Лошо.. 3те наеднаш ги изгледав. Не чекам веќе торенти ко порано.. се ми е исто, останувам да ја гледам ради скапата, квалитетна продукција а и (клише) ради Дерил. Дерил можеби дека е доста спореден не дошло на ред да го уништат како лик, а продукцијата.. се чуваат само за финалиња, нема квалитетно нешто ко бајсикл грл например, војната неможам да ја сварам, ама има некоја мистичност зад Гувернерот, па океј е донекаде. И така, планирав после последниве 2-3 да ја откажам, ко шо беше Декстер, али ај, во ред беше последнава. Да видиме финалето, и макар ако требало ќе се спојлнам, ама мора да дознаам насоката на новата сезона накај ќе биде.

крајот можев да го предвидам поради неписмениот Фил Ајви шо пишуе спојлери 2 саати пред испаѓање на торентот.
Да, тоа е лошо што го направи фил ајви. Но што по ѓаволите бараш во темава баш тоа време? Значи мора да се прилагодуваш...
Јас уште пред 2 недели бев спојлерисан од 4chan, не знам како менталните ги имаат последните 2-3 епизоди и се расфрлаа со скриншати насекаде, и го видов Merle како зомби...

Во секој случај јака епизода, Daryl ;/ ;/ ;/

Таман ми се присвиѓа Мерл го скинаа......
Е да му ебам матер,али сеедно добра епизода.....им скина 8 пред да згине и јако ги тролаше зомбињата :D:pos:

Иначе за понатаму мислам дека ќе му ја здувнат од затворот,можеби и ќе го приберат или ќе отидат кај Морган.Овие ќе нападнат празен затвор 100%.....бар така делува во инсертите од следната епизода.

Да, тоа е лошо што го направи фил ајви. Но што по ѓаволите бараш во темава баш тоа време? Значи мора да се прилагодуваш...

Во право си, ама јас пишав само дека чекам да ја стават епизодава по торенти оти прочитав твитови дека била ептен јака и онака пишав без причина и кога ми стаса известување дека он коментирал мислев дека е нешто во врска со истото ни на крај памет не ми текна дека ја гледал он веќе оти немаше торент и затоа прочитав..

Јбг ја може не треба да влегувам у тема пред да ја изгледам ама и он па не смее спојлер 1 ден после испаѓање на епизодата (освен ако не е скриен), а не па на уште не испадната (n)

merl otide so stil...i ja izvadi epizodata.....slednata epizoda da mu kazeme cao na guvernerot...na hershel...i pomalata kerka...a moze i na bebeto na rik...

merl otide so stil...i ja izvadi epizodata.....slednata epizoda da mu kazeme cao na guvernerot...na hershel...i pomalata kerka...a moze i na bebeto na rik...

Ако умрат вие шо ги наброја нема да биде интересно оти сите тоа го очекуваат и никој нема да биде изненаден. Ја мислам дека обратно ќе биде, дали еден или двајца ќе умрат само, меѓу кои може и да не биде гувернерот :)

Типувам на Андреа дека ќе умре,еден од Меги и Глен(не за џабе задудлаа со прстенот,свадба ова она) и секако Гувернерот.

Хершил не верувам да умре,ќе нема елдерли персон во шоуто тоест некој што ќе ги поднаучи останатите,претходно таков лик беше Дејл сега Хершл.

Можно е Милтон да го соберат во група,Мишон исто ќе си продолжи со нив. Мада смешно ќе биде Карл да погине,е тек тогаш Рик нема да знае на кај тера :pos:(мада нема теоретски шанси да се деси тоа).

Финалево ќе биде добро,немој да мислите дека Рик ќе избегаат од затворот и толку,ќе се сретнат на пола пат ќе си ебат мамата скорз неочекувано. Толку епизоди потрошија зборувајќи за војна сега уште да не ја дадат таа војна. Ќе се испукаат,Вудбери ќе остане празно ќе го населат шетачи и ќе биде старата кај што стапнал Рик потоп. :D

Се на се не сум задоволен од сезонава,првите неколку епизоди беа добри,после ЕПТЕН ја замрсија со гувернерот,андреа......буквално ја упропастија сезоната. Клишеа колку сакаш,сите го имаат на нишан гувернерот никој не смее да го убие. :tapp: Зомбиња нигде,само провизорно се шуњаат ваму таму. Следнава им треба страшно освежување во каст-от,нови ликови. Не нови ко Мишон,ќути и мршти се. Некои што всушност зборуваат.
Иако откако ќе заврши ќе има плачи секако,кој ќе чека сега 6 месеци. :D Среќа ГОТ почнува па ќе се компензира некако.

П.С. За спојлерите,ОК се знае дека треба да пишувате во загради,ама па што мајка барате да ја отворате темава ако не сте ја изгледале епизодата ?

Типувам на Андреа дека ќе умре

yeah, right...

За спојлерите,ОК се знае дека треба да пишувате во загради,ама па што мајка барате да ја отворате темава ако не сте ја изгледале епизодата ?

Кажав зошто ја отворив темата, не беше уште епизодата испадната, се знае дека треба скриено да биде, не е нов член па ајде да речеш не знаел

6909075_700b.jpg

--- надополнето: 27 март 2013 во 10:05 ---
Па да. Заслужува да умре,толку пиздарии направи што стана најодвратен и најдволичен лик.

Единствена причина заради која не би умрела е тоа што им го дудла на сценаристите и режисерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom