The Walking Dead

Не ми се сфиѓа што повеќе акцент се става на борбата помеѓу двете групи а зомбињата се само декорација и имаат заборавено да касаат.:ROFLMAO: Инаку не ја хејтам Аундриа.
Намерно така праваат за на крај зомбињата да изненадат :)

Ајде нека ја ставаат епизодава на замунда не можам да чекам веќе. Прочитав некои твитови дека била ептен јака и сакам да ја гледам сега одмааааааааа :vozbud:

Се знае ли колку сезони ќе има официјално? Ако е при крај да ја гледам, ако не е ќе прескокнам, не ми се чека 2-3 години за уште сезони, ќе ги изгледам сите за 2-3 месеца и после ќе кмишам...:icon_mrgr:

BEN YOU SON OF A BITCH AAAAAAAAA KILL THE GOVERNOR KILL HIM KILL HIM NOW AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Daryl :(

BEN YOU SON OF A BITCH AAAAAAAAA KILL THE GOVERNOR KILL HIM KILL HIM NOW AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Daryl :(

A ти ретардиран си нешто или? Стави у спојлер ако сакаш да кажеш нешто шо не ти се кажува.. мозок си значи. Епизодава уште не е испадната по торентии... се има бе значи цц
Се знае ли колку сезони ќе има официјално? Ако е при крај да ја гледам, ако не е ќе прескокнам, не ми се чека 2-3 години за уште сезони, ќе ги изгледам сите за 2-3 месеца и после ќе кмишам...:icon_mrgr:

Не се знае, обновена е за четврта а другото следи според гледаноста. Јас би сакал многу да има, приказната може да си продолжи цело време, би и дал 6 :)

Не ми се верува дека уште една епизода и после пак до Октомври..

Добра беше епизодава, крајот можев да го предвидам поради неписмениот Фил Ајви шо пишуе спојлери 2 саати пред испаѓање на торентот.

Многу споро се спушта eпизодава,cant wait!

Јака епизода. (y)
Финалето сигурно ќе биде одлично, штета што ќе треба да чекаме после :(
Добро е само што ГОТ почнува во исто време па ќе ни скрати на повеќето бар два месеца чекање. :)

Епизодиште.(y) Мнооогу јако. Нема да пишувам спојлери може некој ќе налета случајно на темава, и ќе прочита нешто што не треба. Финалето ќе е епик, има ли некои информации дали ќе трае само 40 минути?

Инаку Фил Ајви ебати куртонот, прв се жали за ситници, а одма тресна спојлер. Идиот.:tapp:

Фил Ајви заслужува да биде баниран од темава одма, идиот, ми го уништи тотално крајот.

Заебана епизода, доста промена на мислењата на некои карактерите. Само ќе беше уште боља да не го знаев крајот. :facepalm:

Едвај чекам пак да дојде понеделник, не ми се верува дека го напишав тоа! Има да биде клање во финалето, ама мислам дека борбата нема да заврши тогаш туку дека и ќе продолжи во наредната сезона, гувернерот-психопат нема да го тргнат за само една сезона според мене.

Ја вчера се поебав кога прочитав на Walking Dead страната еден пост кој гласеше (парафразирам): Што би направиле доколку Дерил заплака? Си поврзав после тоа и тек ми дое.

Инаку Мерл бил кул реднек :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Интересна епизода но
Некако на многу глуп начин умре Мерл,го нападна зомби и демек неможеше смирено да го збрца одма во глава туку мораше да го делка полека полека и да излета надвор од вратата,можеше фино лепо да го убие зомбито на лице место и да си ги штека внатре во зградата.

Интересна епизода но
Некако на многу глуп начин умре Мерл,го нападна зомби и демек неможеше смирено да го збрца одма во глава туку мораше да го делка полека полека и да излета надвор од вратата,можеше фино лепо да го убие зомбито на лице место и да си ги штека внатре во зградата.

Они секако забележаа дека има некој внатре и да не испаднеше од вратата они ќе отидеа таму.

Он секако сакаше да умре, веќе беше решен. Сигурно не мислел дека ќе ги истепа сите сам и ќе се врати у затворот :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom