Sony Xperia Tipo

Знам,све тоа сам го дознав :)
убаво телефонче,ама уште да ми кажеш како се префлраат ствари(апликации,музика) на мемориска, ќе ти бидам пре благодарен. :)
да не беше бело само :) пробај со апликацијава, и таа ќе ти каже која апликација можеш да ја префрлиш на SD картичката. Апликацијата нуди и префрлување :)

да не беше бело само :) пробај со апликацијава, и таа ќе ти каже која апликација можеш да ја префрлиш на SD картичката. Апликацијата нуди и префрлување :)
Фала :) Моето е црно типо,маста му ја извадив,ако утре е само две недели кај мене :D

kazete nekoj task manager da slegnam za telefonov (posto izlevat mnogu a nzn koj e dobar)?

Ne te svativ so sakas da kazes
Aplikacijata e taa skmni ja polesno od market - play store namesto od linkot pa da ja prefrlas na tel
ne mislev na aplikacijata, nea ja simnav ama za toa kako da se napravi na sekoj 1 saat avtomatski da ti gasi se sto se oklucuva vo pozadina ili kako i da bese.

ne mislev na aplikacijata, nea ja simnav ama za toa kako da se napravi na sekoj 1 saat avtomatski da ti gasi se sto se oklucuva vo pozadina ili kako i da bese.
Epa stisni na toa menu kopceto najdesno treto ti e i ke odis vo settings i vo auto kill frequency

ovaa nad auto kill f. go napraviv safe .

Вака... Нз дали е проблем или јас така го рачунам, ама на екранот имам една или две ептен ситни точки, кои некогаш исчезнуваат. Знај некој што се?
П.С. Прав микроскоп се напрајв откако го купив :P

Вака... Нз дали е проблем или јас така го рачунам, ама на екранот имам една или две ептен ситни точки, кои некогаш исчезнуваат. Знај некој што се?
П.С. Прав микроскоп се напрајв откако го купив :P
Мртви пиксели се тоа ... обично не е под гаранција ама пробај си ја среќата ако сакаш од каде што си го купил телефонот

Мртви пиксели се тоа ... обично не е под гаранција ама пробај си ја среќата ако сакаш од каде што си го купил телефонот
Ама нов ми е телефонот. Во саботата го купив. Некогаш исчеезнуваат. А лошо е тоа? Му штети нешто?

Ама нов ми е телефонот. Во саботата го купив. Некогаш исчеезнуваат. А лошо е тоа? Му штети нешто?
Епа рекламирај го зашто да ги имаш кога е нов телефонот ... не му штети и можеби ќе се прошират можеби не ... не се знае

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom