- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.104
- Поени од реакции
- 15.065
да не беше бело самоЗнам,све тоа сам го дознав
убаво телефонче,ама уште да ми кажеш како се префлраат ствари(апликации,музика) на мемориска, ќе ти бидам пре благодарен.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да не беше бело самоЗнам,све тоа сам го дознав
убаво телефонче,ама уште да ми кажеш како се префлраат ствари(апликации,музика) на мемориска, ќе ти бидам пре благодарен.![]()
Фалада не беше бело самопробај со апликацијава, и таа ќе ти каже која апликација можеш да ја префрлиш на SD картичката. Апликацијата нуди и префрлување
![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller&hl=enkazete nekoj task manager da slegnam za telefonov (posto izlevat mnogu a nzn koj e dobar)?
kade se postavuva toa nemozam da najdamhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller&hl=en
плус можеш да си наместиш секој саат или повеќе да ги гаси апликациите што се палат во позадина
Ne te svativ so sakas da kazeskade se postavuva toa nemozam da najdam
ne mislev na aplikacijata, nea ja simnav ama za toa kako da se napravi na sekoj 1 saat avtomatski da ti gasi se sto se oklucuva vo pozadina ili kako i da bese.Ne te svativ so sakas da kazes
Aplikacijata e taa skmni ja polesno od market - play store namesto od linkot pa da ja prefrlas na tel
Epa stisni na toa menu kopceto najdesno treto ti e i ke odis vo settings i vo auto kill frequencyne mislev na aplikacijata, nea ja simnav ama za toa kako da se napravi na sekoj 1 saat avtomatski da ti gasi se sto se oklucuva vo pozadina ili kako i da bese.
Мхм ок е такаovaa nad auto kill f. go napraviv safe .
Мртви пиксели се тоа ... обично не е под гаранција ама пробај си ја среќата ако сакаш од каде што си го купил телефонотВака... Нз дали е проблем или јас така го рачунам, ама на екранот имам една или две ептен ситни точки, кои некогаш исчезнуваат. Знај некој што се?
П.С. Прав микроскоп се напрајв откако го купив![]()
Ама нов ми е телефонот. Во саботата го купив. Некогаш исчеезнуваат. А лошо е тоа? Му штети нешто?Мртви пиксели се тоа ... обично не е под гаранција ама пробај си ја среќата ако сакаш од каде што си го купил телефонот
Епа рекламирај го зашто да ги имаш кога е нов телефонот ... не му штети и можеби ќе се прошират можеби не ... не се знаеАма нов ми е телефонот. Во саботата го купив. Некогаш исчеезнуваат. А лошо е тоа? Му штети нешто?
Eve sega ne se poznavaatЕпа рекламирај го зашто да ги имаш кога е нов телефонот ... не му штети и можеби ќе се прошират можеби не ... не се знае