Sony Xperia Tipo

Телефончево го земав пред 2-3 дена, и за сеа ми прави проблем, сецка кога вртиш по страните на позадината, многу често програмите крашираат, и се појавува она 'затвори присилно', Ви-Фито многу често не покажува достапна мрежа, и то кај мене дома, во иста соба кај шо ми е рутерот.. Плеерот исто крашира, една песна некогаш ја пушта, некогаш вика дека не е компитабилна ( а сите ми се во мп3 формат).. До сеа 3 другарки го имаат истиов телефон и се презадоволни, никаков проблем немаат, ни сецкање, ни бавност, ништо..
Чаре?! :(

Телефончево го земав пред 2-3 дена, и за сеа ми прави проблем, сецка кога вртиш по страните на позадината, многу често програмите крашираат, и се појавува она 'затвори присилно', Ви-Фито многу често не покажува достапна мрежа, и то кај мене дома, во иста соба кај шо ми е рутерот.. Плеерот исто крашира, една песна некогаш ја пушта, некогаш вика дека не е компитабилна ( а сите ми се во мп3 формат).. До сеа 3 другарки го имаат истиов телефон и се презадоволни, никаков проблем немаат, ни сецкање, ни бавност, ништо..

ако сецка, ондак имаш симнато нешто што работи у позадина, или ептен ствари па немаш рам.ќе да е второво.со stock има највеќе рам,у крају краева factory reset,ако не, CM10.

snimi task killer da gi isklucuvas procesitevsto rabotar u pozadina

Me interesira dali ima nekade gumena futrola za ovoj telefon.. isto kako shto ima za iphone i drugi telefoni ? :)
Не ти е потребна, го грди телефонот. Ја имам, џабе 400 денари.
На тие што ви сецка телефонот, избришете ги апликациите што ви работат во позадина, и трудете се да не симињате се и сешто.

Треба во текот на оваа недела да го земам телефончето,па препорачајте некоја апликација корисна за него.
Нема корисни апликации за него, туку ти сам си го прилагодуваш во зависност од потребите :)
А за дечкото што е без слушалки,треба да има во кутијата слушалки,нека се овери.
Нема слушалки. Во пакетот имаше само usb кабел+adapter. Ми подарија вакви слушалки, кинеско производство ама добар звук вадат :)
Monster-Beats-by-Dr-Dre-Tour-In-Ear-Headphones.jpg

Пошто ти си го земал сега тelefonoт,ме интересира дали со него иде мемориска картичка?
Дека јас утре ќе го земам зато :)
Нема, затоа му бапнав една 2 gb со музика :)

Me interesira dali ima nekade gumena futrola za ovoj telefon.. isto kako shto ima za iphone i drugi telefoni ? :)
Мислeше нешто вака? Јас најдов ваква за 200 MKD во Прилеп.
1966_0.jpg

1967.jpg

Кај мене најчесто крашира "пребарувач". Ама затоа користам други :)

Нема корисни апликации за него, туку ти сам си го прилагодуваш во зависност од потребите :)

Нема слушалки. Во пакетот имаше само usb кабел+adapter. Ми подарија вакви слушалки, кинеско производство ама добар звук вадат :)

Нема, затоа му бапнав една 2 gb со музика :)

Кај мене најчесто крашира "пребарувач". Ама затоа користам други :)
Знам,све тоа сам го дознав :)
убаво телефонче,ама уште да ми кажеш како се префлраат ствари(апликации,музика) на мемориска, ќе ти бидам пре благодарен. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom