Серии од нашите телевизии :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Едноставно не ми се верува дека никој не ја спомна серијава:
На Канал 5 ја даваа мислам...

Иначе за сите кои ја сакаа Плажата на залезот:
На јутуб каналот од истовото видео се поставени СИТЕ епизоди. Кој не ја догледа тогаш, може сега да ја догледа.:icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Само некој што се сеќава нека каже до која епизода стигнаа на МТВ и нека стави линк, да не чепкаме ко цигани по контејнер :pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Само некој што се сеќава нека каже до која епизода стигнаа на МТВ и нека стави линк, да не чепкаме ко цигани по контејнер :pos:
Мене вечерва ми беше досадно, отпочеток ја почнав, до 12та стасав.:icon_mrgr:
Иначе претпоставувам до 200 и некој стасаа, кога отидоа на остров или шо ли беше и кога го утепаа Марк, после тоа кратко ја прекинаа...:icon_mrgr:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Нас машките детството ни помина уз онаа серијата Dream team :D

Излези играј фудбал па дојди дома гледај го ова па пак надвор !

А сеа што да глеа дете кое го влече спортот? Од кај да вади мотивација?

Уствари сеа холдинг ќе си отвараат генерацииве што идат.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мислам дека јa прекинаа кога се откри дека Бен е убиецот на бродот. Или брат близнак беше во прашање, не се сеќавам добро.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Шо бе машки, јас ја обожавав серијата!:icon_mrgr:

Иначе ви текнува на ова на МТВ кога го даваа?
:pos:
Вакво нешто во Македонија never again.

Ова не е за во Балкан да се прикажува.
Како Хрвативе што сакаат да прават нешто со Крвта не е вода.

Taкви scripted шоуа не се за тука.. евентуално некое реално шоу може да помине али вакви не.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ееееј Џери Спрингер. Легенда беше човекот :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Аман бе престанете да хејтате. И во наше (твое) време имаше срање телевизија. И во тоа време имаше срање музика. Разликата е што срањето го забораваат сите, а добрите работи остануваат (и сега еве се ставаат во темава)

Порано отупеа со шпански серии, сега со турски. И денес има едукативни емисии и филмови. И денес има квалитетна музика. И порано имаше срање емисии и музика. Прегледајте ги програмите по телевизиите и ќе видите што се има. Телевизијата си е иста, само што денес телевизиите имаат повеќе слобода и може да прикажуваат што ќе им текне (затоа прикажуваат секс и насилство повеќе отколку порано)
Првата шпанска серија (Касандра) почнаа да ја даваат на мои 8 години. Пред тоа не даваа шпански серии.
--- надополнето: 22 март 2013 во 10:32 ---
Јас обожавав да гледам и една цртана серија, која ја даваа на Канал 5, а мислам дека не е спомната на темава. Curious George - серија за мајмунчето Џорџ и неговиот сопственик, човекот со жолтата шапка.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Една од Сансет Бич глумеше трудна мислам, перниче специјално носеше у стомакот. Испадна и таа една стара, мајка ли и беше(Оливија според ИМДБ).

Како лик само Бен го памтам, имаше брат близнак и некој беше убица. Толку.

Иам глеано една, на А1 идеше америчка беше. Песоците на Мајами. Ја барав по нетов едно време, од чиста мира. Иначе какви се серии сум глеал, тоа чудно едно.
Касандра, Росалинда, Есперанса, Другата во мене, Руби и тако даље. Сеа што подалеку од вакви :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Една од Сансет Бич глумеше трудна мислам, перниче специјално носеше у стомакот. Испадна и таа една стара, мајка ли и беше(Оливија според ИМДБ).

Како лик само Бен го памтам, имаше брат близнак и некој беше убица. Толку.

Иам глеано една, на А1 идеше америчка беше. Песоците на Мајами. Ја барав по нетов едно време, од чиста мира. Иначе какви се серии сум глеал, тоа чудно едно.
Касандра, Росалинда, Есперанса, Другата во мене, Руби и тако даље. Сеа што подалеку од вакви :D
Ќерка и на таа Оливија се пердашеше со тој што и напраи бебе на Оливија :cool: ама после го изгуби и перниче имаше. Е јас олку :P

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.471
Поени од реакции
87.287
Како ви текна на перничето бе :pos:

Srcee

Unforgettable
Член од