R
Rigel Kent
Гостин
Ja obozavav emisijava
Мене вечерва ми беше досадно, отпочеток ја почнав, до 12та стасав.Само некој што се сеќава нека каже до која епизода стигнаа на МТВ и нека стави линк, да не чепкаме ко цигани по контејнер
Вакво нешто во Македонија never again.Шо бе машки, јас ја обожавав серијата!
Иначе ви текнува на ова на МТВ кога го даваа?
Првата шпанска серија (Касандра) почнаа да ја даваат на мои 8 години. Пред тоа не даваа шпански серии.Аман бе престанете да хејтате. И во наше (твое) време имаше срање телевизија. И во тоа време имаше срање музика. Разликата е што срањето го забораваат сите, а добрите работи остануваат (и сега еве се ставаат во темава)
Порано отупеа со шпански серии, сега со турски. И денес има едукативни емисии и филмови. И денес има квалитетна музика. И порано имаше срање емисии и музика. Прегледајте ги програмите по телевизиите и ќе видите што се има. Телевизијата си е иста, само што денес телевизиите имаат повеќе слобода и може да прикажуваат што ќе им текне (затоа прикажуваат секс и насилство повеќе отколку порано)
Ќерка и на таа Оливија се пердашеше со тој што и напраи бебе на Оливија ама после го изгуби и перниче имаше. Е јас олкуЕдна од Сансет Бич глумеше трудна мислам, перниче специјално носеше у стомакот. Испадна и таа една стара, мајка ли и беше(Оливија според ИМДБ).
Како лик само Бен го памтам, имаше брат близнак и некој беше убица. Толку.
Иам глеано една, на А1 идеше америчка беше. Песоците на Мајами. Ја барав по нетов едно време, од чиста мира. Иначе какви се серии сум глеал, тоа чудно едно.
Касандра, Росалинда, Есперанса, Другата во мене, Руби и тако даље. Сеа што подалеку од вакви