Македонија - Белгија [22.03.2013 - 20:45 часот]

• Креатор на темата Креатор на темата Donatella Versace
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе, ги надигравме, напаѓаме цело полувреме и пак губиме заради индивидуална грешка. Лазевски минута пред голот реагираше катастрофално со глава, кога за малце ќе го погодеше Новески во рака. Мораше да киксира :mad:
Куртуа тебе не ти е зор сите топки да ги одбраниш.
Иначе Ибраими најдобар, Пандев како и секогаш мора да искомплицира. Имаше чиста шанса со еден човек пред него, тој се стави во позиција да шутира со десна покрај 3ца околу него. Јаховиќ доста борбен, доста трча, отвара простор, влегува во шанси. Браво. Тричковски пак слабо, секогаш касни со пас, ниеднаш не додаде кога требаше.
Судијава треба повеќе (чисти) фаули да ни суди на средина. Вака им пушта ептен простор за контра на овие.
Се на се, вака да се продолжи во второ голот мора да дојде, па што сака нека е.

Ovie mtv dzabe reformi i sve, ne gi bidna i ne...:tapp:

Sto se odnesuva do utakmicava, Pandev i Ibraimi mozat da ja resat utakmicava, Jahovic tapa e a i Tricko ne znae eden pas asalen da napravi. Odbranava tapa po strana e, Grne i Nikolce dobri ama po stranava sme svajcarsko sirenje. A i Hasani so pozicijava so ja igra nema nikakva vrska.

Ajde malce srekja vo vtoro i neka prodolzat da igraat otvoreno...

Супер играме сууупер навистина. Толку конкретно и сомоуверено не сум ја гледал Македонија никогаш. Само да издржиме со исто темпо и второто полувреме и не ни бега најмалку нерешениот резултат. Штета за испуштените шанси но што е тука е одиме на победа во второто полувреме.
И на крај греота е што стадионот е полупразен.

Барселона сме и за овие и за Србите и Хрватите заедно ама ете немаме спортска среќа, секогаш ни фалела ама барем сега кога имаме квалитет да не послужи малку...

Супер играме сууупер навистина. Толку конкретно и сомоуверено не сум ја гледал Македонија никогаш. Само да издржиме со исто темпо и второто полувреме и не ни бега најмалку нерешениот резултат. Штета за испуштените шанси но што е тука е одиме на победа во второто полувреме.
И на крај греота е што стадионот е полупразен.
со `солени` карти тоа е тоа...

Зошто толку алчни ФФМ, трбаше да биде полн стадионот.Пекол атмосфера, карта 150 денари ебави смотанте. Многу од малко билјети е повеќе пари него малко од много. Добро е сепак сега за сега Белгијанците се опуштиа по релах са така сигурно ќе добијат еден ладен туш, коцките ќе си паднат на место.Чеде ајде тактика. ЗА КОГО

Мора бе со ваква игра барем нерешено да извадиме.. жално е гол да не дадеме :unsure:

Аман глуп гол. По грешката, барем Пачовски мораше подобро да реагира, затворај прва статива, основна работа.
Пачовски-месечар. Немаме квалитетен голман, тоа се виде и на претходните мечеви, се' се уплашени и несигурни.

Пачовски-месечар. Немаме квалитетен голман, тоа се виде и на претходните мечеви, се' се уплашени и несигурни.

Е што Пачовски кога сам му излезе..можеше да бира кај да шутира дали у гол дали да додеде.Лазевски си е крив за голот.

Е што Пачовски кога сам му излезе..можеше да бира кај да шутира дали у гол дали да додеде.Лазевски си е крив за голот.
Лазевски си е крив ама Пачовски мораше подобро да интервенира. Има кривица и голманот мада мала кривица. Не заебавај од мртов агол гол му даде и тоа на поблиска статива. Види го нивнион голман се живо диво и мртво одбрани :tapp:

Ѓуровски на тв гледа? :cool:

Овој Лазевски ужасен.И да не беше офсајд ќе се утепаше онде и нишо немаше да напраи

Ивановски дава гол. Еве го

Џеко ти си наш!!! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom