Играва ми помогна прееска, ма да ништо со што AI-то да ме реши.
Играм против Сент Етјен(како и да се) со Лион и ми излагаат нивните напаѓачи 2 вс 1 со Буфон и малце понапред од тој со топката беше другиот(офсајд). Пробува да ми го издрибла Буфон и овој го закачува со рака и овој паѓа. Во оној момент кога пробува да го дрибла, топката иде кој играчот во Офсајд. Судијата испружува раце, почитува предност(што во секоја НОРМАЛНА ситуација, ако акцијата не им продолжи се дава фаул). Помошникот крева знаме и сигнализира офсајд и наместо да добијат пенал, јас добивам офсајд.
Ова е еден доказ дека судиите се катастрофа на играва. Како може на ситуација за пенал да се почитува предност? Или е пенал или не е. Од друга страна пак(нелогичнава), кога веќе решил да почитува предност, акцијата им нема иднина и треба да добијат пенал. За да биде Офсајд, не требало да испружува раце за предност.
90% од фаулите им се вакви, и домаќините се многу помогнати од судиите. Добиваат многу фаули, а гостинот многу ретко.
3 пача пуштија, и во ниту еден од нив не ги направија судииве нормални. Не мора да им се жали народот, до толку ли се идиотишта?
КОНАМИ