Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Маски...ни фалат уште вувузели, да се облечеме како некое племе и да бидеме исти како африканцине кога ги гледам по утакмици.

Ја на ова со маскиве незнам дали да се смеем или да плачем, искрено...

Абе луѓе имате некој информација кога имаат тренинг Белгијциве денеска или утре и во колку сатот?
Фала

После осум вечерва, на Филип II. Постирај ја сликата со Вермален тука после. :D

Чист промашај е ова со маскеве ама нема везе, не ми се свиѓа ни ова со рисојве, одувек тимот биле ЛАВОИ, а навивачите биле фалангатa, мада тоа е, политика....

Чист промашај е ова со маскеве ама нема везе, не ми се свиѓа ни ова со рисојве, одувек тимот би ЛАВОИ, а навивачите биле фалангатa, мада тоа е, политика....

Белгијците имаат прекар ѓаволи па може го консултирале Г.Г. Стефан во врска со животното кое е потребно за да се добие криптонит ефектот.

Белгијците имаат прекар ѓаволи па може го консултирале Г.Г. Стефан во врска со животното кое е потребно за да се добие криптонит ефектот.

Могуќе, не помислев на тоа, ме стае у двоумење сеа.

Како и да е, кој играч белгијски ќе биде најпцуен утре според вас ?

Кој фати топка тој :свиркам:

Доколку победеле секој православен фудбалер од МПЦ ќе добиел џип по избор. Само Демири, Хасани и Ибраими ќе мора да се плеткаат со ИВЗ.

Богатинов.

If you know what I mean...

Зашто Тодоровски не знае македонски? Сеа слушам интервју на Шител и гледам збори српски... o_O

Зашто Тодоровски не знае македонски? Сеа слушам интервју на Шител и гледам збори српски... o_O

Затоа што живее во Србија, таму е и роден, македонско потекло има само. :)

И Лазевски и Тодоровски се родени во Србија. Ваљда не би збореле српски ако се родени овде ебаве :)

Затоа што живее во Србија, таму е и роден, македонско потекло има само. :)

Па Даниел Георгиевски е роден во Австралија, таму и живеел цел живот па збори македонски. Тапа е ова со „србиве“...

Па Даниел Георгиев е роден во Австралија, таму и живеел цел живот па збори македонски. Тапа е ова со „србиве“...
Даниел Георгиевски... ;)
Сепак е друго со „србите“, македонскиот и српскиот се премногу слични, така да, тоа е една од причните поради која не чувствувале потреба да научат македонски, но секако, тоа не е оправдување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom